Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra endine kallim ja Tallinna Linnavalitsuse tervisedenduse peaspetsialist Egle Eller on tegelenud tantsimisega pea 20 aastat. Ta on tantsinud nii tantsutrupis Harem kui ka Niki tantsutüdrukuna ning töötab hetkel ka treenerina. 2009. aastal pärjati kaunitar spordimessil SportAct tiitliga FitStar.

“Ma usun, et mu eluviis on tervislik, vähemalt annan endast parima. Vahel jääb vaid öötunde liiga väheseks – näpistan aega alati une arvelt. See jätab ka kohe oma jälje. Peale pingelisemat töö- ja trenniperioodi üritan vabamalt võtta.” Egle hea vorm on samuti õige toitumise tulemus. “Ma ei saakski trenni teha, kui korralikult ei toituks. Tegelikult on tee selleni olnud omamoodi pikk. Kõik tuleb praktikaga. Süües liiga vähe või ebatervislikult ei jõua esiteks trenni teha ning tulemus pole ikka see, mida peeglist näha tahaksid. Mul on muidugi omad nõrkused, mida isegi ei suuda pahedeks pidada – armastan meeletult šokolaadi ja seda ma endale ei keela. Küll aga olen kujundanud välja kindlad söögiajad ning poes käies jälgin toiduainete koostist. Väldin väga soolast ja valmistoite. Kui ise toitu valmistan, on salatitel, köögiviljadel ja lihal tähtis osa. Jälgin ka alati, mida süüa enne ja peale trenni,” räägib Egle oma kauni figuuri tagamaid.

“Olen ju siiski naine. Mulle on oluline, kuidas välja näen. Ma ei pea siin silmas, et meigin tunde enne supermarketisse minekut. Hindan pigem loomulikku ilu. Hooldan oma nahka kreemide ja parfüümveega ning käin vähemalt korra nädalas saunas ning koorin nahka ja pärast korralikult kreemitan. Parim kehahooldus on muidugi korralik uni. Pean ennast hästi tundma, nii trenniriietes kui ka töökleidis,” lausub Egle Buduaarile.