Karolin Kuusik ütleb Buduaarile, et üldjuhul enda jaoks šoppab ta üsna harva ning enamus ostudest teeb ta ette planeerimata.

“Spontaanselt suhtudes leiab väga ilusaid asju. Viimased kaks moeostu, mis mind tõeliselt rõõmustasid, olid Londonist – 1915. aastast pärinev pisike hõbedast kaelaehe, mille küljes ripub minimõõtu harilik pliiats ja 1970ndatest New Mexicost pärinev ratsutamiskott, millel peal hobused, sadul ja isegi pisikesed jalatoed juhuks, kui päkapikud peaksid soovima mu koti seljas ratsutada,” jutustab Karolin oma viimastest ostudest.

Kui tihti Karolin aga oma loomingut kannab? “Kui päris aus olla, siis mul on vaid üks Tallinn Dollsi kleit kõige esimesest kollektsioonist. Pole jõudnud hirmsa kiirustamise tõttu rohkem endale välja valida ja kahjuks on paar asja, mida väga endale oleks tahtnud, juba otsa lõppenud. Eks siis sügiskollektsioonist valin uued asjad. Aga Zombie öösärgi nimelist kleiti, mis mul olemas on, kannan siis, kui tahan välja näha süütu ja paheline samaaegselt,” vastab moekunstnik.