OHMYGOSSIP – SSS ehk seksikas, särtsakas ja sõltumatu Marju Karin on naine, kes elab elu täiel rinnal, hindab head huumorit, armastab kunsti ja reisimist ning ei pea patuks enda ja teiste “tuunimist”. Marju moto on et ükski vaba inimene ei käitu orjana ning heade asjade eest (kaasa arvatud sõbrad), ei pea sente veeretama ega kokku hoidma.

Ning raha tal jagub! Delfi ärilehe ajakirjanik tegi peene arvutuse, kus lõi letti kõik summad. “Marju Karini ettevõte saavutas eelmisel aastal rekordilise 598 489 euro suuruse käibe. OÜ Marju Karin käibe suuruseks oli 472 506 eurot, millest 88 290 eurot oli kasum ning sel aastal oli kasumi suuruseks 72 411 eurot. Näiteks huultesse täitesüstide tegemine maksab Karini kodulehe andmetel 220–460 eurot. Muude süstide maksumus jääb 88–380 euro vahemikku.”

Aga see pole veel kõik.. Marju teeb ja jõuab rohkem. Juba mõnda aega võib teda tuuritamas näha laheda vestlusõhtuga “Mida mehed naistele ei räägi?!”, kus ka Margus Vaher ja Eero Spriit kaasa löövad.

Marju Karin, kes on avaliku eluga harjunud, jääb aga enda sissetallatud rahajale, imagole ning bravuurile kindlaks ning teeb Insta kontol väljakutsuva ja humoorika postituse:

“Kes ütles, et sõpru ei saa osta?!? Lapsi ei tohi hellitada?!? Vale puha!! Mina valin oma sõbrad ja kui vaja siis annan nende eest raha!! Ma hellitan oma lapsed oimetuks, et nad teaksid millist hellust nad on väärt ja ükski sõge tropp ei saa neid teisiti kohelda… sest nad teavad… See on nagu vaba inimesega…ta ei käitu kunagi orjana! Mul on ääretult kahju, kui te ei raatsi oma sõpradele maksta ja olete rumalad kui lapsi ei hellita!! By: Marju Karin”

Avafoto: Marju Karin Tansaanias elu nautimas (Allikas: Instagram/@marjukarinofficial)