OHMYGOSSIP – Loomulikult ei valita kaaslast vanuse vaid omavahelise sobivuse järgi ent aina enam levib trend, et mehed püüavad leida enda kõrvale endast vanemat naist. Vanem mees ja noorem naine – see oli eile. Täna 25-35 aastased mehed ei otsi tutvust endavanuste või nooremate naistega vaid vaatavad pigem 40ndatesse jõudnud naisi. Millest see tingitud on?

40ndates naine on juba omajagu elu näinud ja varem või hiljem tekib soov lihtsalt mõnusalt elada. Lisapingeteta ja stressivaba elu soovivad ka mehed.

Uuringud on näidanud, et vanem naine pakub paljut, mida tänapäeval noorematel eakaaslastel napib – ta on stabiilne ja elurõõmus ning ei tekita igast asjast draamat. Ta on oma elus koha leidnud ja saab vajadusel suurepäraselt ka ise hakkama. Ta tunneb oma keha ja oskab seksi nautida ning oma kogemuste ja voodinippidega üllatada ka meest. Arvatakse lausa, et naised hakkavad tõelisi orgasme saama alles neljakümnendates. Samuti on ta põlvkonnast, kus oli feminismi vähem ning tänu sellele oskab ta hästi süüa teha, ei sea karjääri esikohale, on hoolitsev ning paneb rõhku naiselikule väljanägemisele. Kirsiks tordil on tal kogemus eelmisest suhtest – ta teab, et hea suhe ei kesta iseenesest vaid sellesse tuleb panustada.

Avafoto: Pexels