OHMYGOSSIP – Milline naine ei sooviks endale mehelikku, viisakat, hoolivat, usaldusväärset, empaatilist ning mõistvat meest? Kui sa üksik poissmees pole, siis tõenäoliselt oledki imeline poiss-sõber, suurepärane kohtingukaaslane või armastav abikaasa. Kuid siiski pole harvad juhtumid, kus aastaid justkui õnnelikult koos elanud paar lahku läheb.

Mida naised tahavad? Tavaliselt naised ütlevad, mida nad soovivad. Ja uskuge, et kuigi teie jaoks võib näida mõttetuna nii mõnigi pisike soov, on sellel naise jaoks SUUR tähendus. Ent millised on žestid, mida naised oma partnerilt salamisi (vaikimisi) ootavad?

1. MUSI
Miski ei pane naisi tundma end soojemalt ja kodusemalt kui head aega musi hommikul enne tööle minekut või tervitussuudlus koju jõudes. Suudlusega annab mees sõnagi lausumata naisele teada, et tal on rõõm teda näha või ta tundis temast puudust. Tõeline pärl paaridele, kes on häälekalt tunnete avaldamises tagasihoidlikumad. Tore traditsioon on ka õhtu “head-ööd musi” või õhumusid. Musisid pole kunagi liiga palju!

2. EMBAMINE
Mehed, embamine ja hellitused meeldivad naistele! Teaduslikult on tõestatud, et kaisutamine langetab stressi ja tõstab kehas hea enesetunde hormooni – oksütotsiini kogust. Laubamusid, põsemusid, ninamusid. Naistel ei ole vaja täispööretel amelemissessiooni, et tunda end ihaldusväärsetena. Tihti eelistatakse just väikeseid mopse, mis näitavad, et mees soovib naist enda läheduses hoida ja ei ole ainult seksi peal väljas. Kallistused ja ümbert kinni hoidmine on intiimsed, ent mitteseksuaalsed ja pakuvad naistele lähedust. Kaisutamine “kui järelhooldus” on naistele eriti oluline peale seksi, see näitab partneri kiindumust ja soovi koos olla.

3. LILLED, PISIKESED KINGITUSED, SOE SÕNUM
Väikesed asjad on need, mis näitavad naisele, et mees mõtles neist, isegi kui see oli vaid kümneks sekundiks. Kahtlemata ei ütle ükski naine „ei“ lillekimbule. Piisab väikesest meelespidamisest – näiteks poest midagi naise lemmikut kaasa tuues või sõbralikust sõnumist, juhul kui peaksite veetma aega eraldi ruumides.

4. KOMPLIMENDID
Ütlused nagu „näed täna väga ilus välja“ võivad sind kaugele viia. Suur osa naisi pöörab palju tähelepanu oma väljanägemise detailidele nagu meik, juuksed, küüned jne. Naised, kes seda ei tee, suunavad enda energia kuhugi mujale – oska märgata! Kui sa oled kaaslasega arvestav ja komplimenteerid tema poolt nähtud vaeva, jätad neile rõõmutunde ja teadvustad ühtlasi ka endale, et nad tegid seda ka osaliselt või täielikult sulle mõeldes.

5. MANTLI SELGA AITAMINE, AUTOUKSE AVAMINE
Mantli selga aitamine ja auto ukse avamine võivad olla ühed viimased rüütellikkuse jäänused, mis on kohased tänapäeva naiste soolise võrdõiguslikkuse ajastul. Nendes žestides võib olla ka üllatusmoment mõne naise jaoks, sest nad ei pruugi seda oodata – tehes mehest härrasmehe ja pannes naise tundma end daamina. Kui te seda igapäevaselt ei tee, tehke seda vähemalt suurematel tähtpäevadel või teatriõhtutel. See toob justkui pidulikkust ja tõstab kindlasti iga naise tuju!

6. ANNA NAISELE AEGA PUHKUSEKS JA ‘TEMA OMA AJAKS’
Võib-olla tunnete, et tahaksite kogu aeg koos olla, ent igal inimesel on vaja ka oma aega. Aega, kus ta on täiesti üksi. Tee oma plaanid seda meeles pidades. Samuti on tore kompliment kui mõnel hommikul lasete hoopis naisel pikalt magada ning üllatate teda hommikukohvi ja pannkookidega.

7. ANNA NAISELE KÄSI
Naised sulavad, kui nad tunnevad, et mees soovib neile kaitset pakkuda ja on igatepidi hästi kasvatatud. Piisab kui oled viisakas, asetades käe naise alaseljale või võttes neil käest kinni, juhtides nad läbi rahvamassi. Nad tunnevad mehe hoolivust ja kohalolu nii füüsiliselt kui vaimselt.

Avafoto: Pexels
Allikas: Ohmygossip.se