OHMYGOSSIP – Detsembris algab pühadehooaeg ja inimesed otsivad lähedastele kingitusi. Just praegu on õige aeg mõelda, mida kuuse alla poetada! Eestimaine hoolduskosmeetikabränd Elisheva & Shoshana (E&S) on taaskord välja tulnud imelise ja muinasjutulise kingipakiga, mis sisaldab nelja nahasõbralikku kvaliteet-toodet. Poputa ja hellita keha, organismi ja juukseid tõhusate magneesim-toodetega ning värskenda nahka kooriva ja niisutava kohviseebiga!

E&S GiftBox 2021 sisaldab:

1. Kreemine kohvi ja argaaniaõli käsitööseep
Elisheva & Shoshana (E&S) käsitsi valmistatud “Kohvi ja argaaniaõli seep” (80-95 g) on meeldiva kohvi aroomiga, kreemise, niisutava ja toitva koostise ning nahka puhastavate ja kaitsvate omadustega nahasõbralik pesuvahend nii kätele kui kehale. Tsertifitseeritud talupidajatelt pärit Rootsis röstitud kohv annab seebile looduslikult kreemja värvi, rahulikku hommikukohvi päev läbi meenutava hea lõhna ning eemaldab õrnalt vananenud naharakud muutes naha pehmeks ja siledaks. Seebis sisalduv Põhja-Afrikas looduslikult kasvava haruldase argaaniapuu (Argania spinosa) seemnetest pressitud kõrgkvaliteetne argaaniaõli on tugevalt niisutava ning antibakteriaalse toimega.

2. Piparmündi ja Magneesiumkloriidi vannisool
Elisheva & Shoshana käsitsi valmistatud “Piparmündi ja Magneesiumkloriidi vannisool” (250 g) on laia toimespektriga antibakteriaalne ja põletikuvastane vannilisand. Soolavannide tegemine suurendab verehulka, mis võib oluliselt aidata kroonilise väsimussündroomi puhul. Infektsioonid ja toksiinid põhjustavad kehas veepuudust. Meresool võimaldab kehal imendada rohkem vett ja see on kasulik lümfisüsteemile, lisaks osaleb osmootilistes protsessides ja puhastab seetõttu tõhusalt rakke. Magneesiumkloriid (MgCl₂ – 6H₂O) võib aidata leevendada järgmisi vaevusi: depressioon, astma, lihsaspinged, unehäired, krambid. Naturaalne piparmündiõli (Mentha Avensis Leaf Oil) aitab külmetussümptomite ja peavalu leevenduseks.

3. Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei
Juuste tervis ja ilu saab alguse peanahast. Elisheva & Shoshana “Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei” (75ml) on ülitõhus peanahahooldustoode inimestele, kes kannatavad peanaha probleemide käes (kõõm, juuste väljalangemine, psoriaas, dermatiit, seborroiline ekseem, sügelus, peaseen, vms.). Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei eemaldab peanahalt sinna ladestunud kaltsiumisoolad, mis pidurdavad juuksekarvade ainevahetust ja peanaha hapnikuga varustamist. Sprei imendub peanahale pihustades ülikiiresti, rakkudesse jõudmiseks kulub 5-15 sekundit. 10 pihustuses on 100 mg (28% RDA).

4. Magneesiumkloriidi vannihelbed Natural STRONG 47%
Elisheva & Shoshana “Magneesiumkloriidi vannihelbed Natural STRONG 47%” (350 g) on laia toimespektriga lihaseid lõdvestav, lihaskrampe leevendav ning närvisüsteemi rahustav looduslik vannilisand. E&S magneesiumkloriidi helbed imenduvad ülikiiresti, rakkudesse jõudmiseks kulub 5-15 sekundit. Rakkudesse jõuab kuni 95% magneesiumist, mis on mitmeid kordi rohkem kui kapsli, pulbri või tableti kujul suukaudselt manustades – transdermaalne magneesium ei koorma ka magu ega seedekulglat. Magneesiumkloriid (MgCl₂) võib aidata leevendada järgmisi vaevusi: depressioon, ärevus, väsimus, peavalu, astma, lihsaspinged, liigesvalud, unehäired, krambid, soolehaigused, detoksifikatsioon, ülekaal, magneesiumipuudulikkus. Magneesiumkloriid on oluline mürgiste ainete ja raskemetallide elimineerija ning organismi mineraalide tasakaalu taastaja, reguleerib kolesterooli tootmist ning on hea vererõhu normaliseerija.

Too rõõmu endale või oma lähedastele ning soeta südamega valmistatud kingitus juba täna! Kasuta sooduskoodi / allahindluskoodi: NORDENBLADET21 ja saad toreda jõulupaki “E&S GIFT BOX 2021” 15% soodsamalt! Sõbrahind kehtib 01.detsember – 31.detsember 2021 (või kuni kaupa jätkub). Tellimuse saad teha ElishevaShoshana.com veebilehel SIIN.

PS! Kinkepakk on käsitsi pakitud ning koheselt valmis kinkimiseks (pakendi sees hinnasilte, reklaami ega arve lipikuid ei ole!)

Rõõmurohket pühadehooaega koos Elisheva & Shoshana´ga!

______________________
E&S tootesari on lõhnastatud rasedus-sõbralike ohutute orgaaniliste eeterlike õlidega. Toodetes pole parabeene, silikoone ega petrooleumi, ei kasutata kunstlikke värvaineid ega sünteetilisi lõhnaaineid. E&S on loomkatsete vastu. Kõik E&S´i koostisosad pärinevad eetilistelt tarnijatelt, kõik pakendid ja pudelid on taaskasutatavad. Kõik E&S tooted on algusest lõpuni valmistatud Eestis, järgides maailma luksus- ja apteegikosmeetika standardeid ning kasutades originaalretsepte, mis on spetsiaalselt välja töötatud tundlikule nahale.