OHMYGOSSIP – Eile, 12. detsembril valiti Saku Suurhallis Eestile uus superstaar. Telesaate ”Eesti otsib superstaari” superfinaalis rebisid esikoha nimel kaks andekat lauljannat –  Narvast pärit Alika Milova ja Pärnu tüdruk Wanda-Helene Ollep.

Superfinalistid esitasid nii hooaja jooksul kuuldud lugusid ning üllatusloo. Wanda-Helene valis Radiohead laulu “Creep” ning Alika Michael Jacksoni loo “Earth song”. Mõlemad etteasted olid võimsad ning pälvisid vaatajate poolt suure aplausi.

„Eesti otsib superstaari“ superfinaalis esinesid ka mitmed varasematest hooaegadest tuntud lauljad (Birgit Sarrap, Ott Lepland, Liis Lemsalu ja Jüri Pootsmann) ning loomulikult kõik teisedki käesoleva hooaja finalistid: Maribel Vääna, Märten Männiste, Andreas Pall, Diana Maria Toomingas, Ingmar Erik Kiviloo, Tiina Adamson, Marten Põldmets ja Merili Käsper. Õhtut juhtis Karl-Erik Taukar.

Vaatajahääletuse võitis Alika Milova, kellele kuulub Eesti kaheksanda superstaari tiitel, artistileping Universal Musicuga ning TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot.





Fotod: NordenBladet