OHMYGOSSIP – Ilma armastuseta ei ole inimene kunagi täielikult õnnelik. Aga kas nõiduse väel saadud või taastatud armastus teeb meid õnnelikuks? Kas meest keda armastate on võimalik nõidusega endale tagasi võita? Või kas võõrast inimest on niisama lihtsalt võimalik endasse armuma panna? Kas loitsudega saab meid õnnelikuks tegevat tunnet ergutada ja mõjutada?

Vastamata armastus teeb kindlasti haiget ning armununa oleme valmis tegema meeletusi ent maagiaga teise inimese enda külge sidumine on ohtlik tegevus. Nõiakunstiga eksperimenteerijad peaksid äärmiselt ettevaatlikud olema, sest armumaagiaga saab küll enda poole võita ihaldatud mehe kuid võib nii enda kui loitsu all oleva mehe tervist tugevalt kahjustada. Kui keegi või miski jääb teie külge liiga kauaks, hakkab ta teie energiast toituma. Loitsu all olev mees võib aga teie küljes rippumisest zombistuda.

Armastuses on naistel meestest suurem mõjuvõim. Kui naise hing või süda on suletud, siis mees sinna ei pääse. Mehe hing on aga habras, mistõttu on ta ka väga ettevaatlik oma hinge avamisel. Esimene naine, kes mehe hinge võib purustada, on tema ema. Kui nii juhtub, siis mees uut naist oma südamesse enam niisama lihtsalt ei luba.

Kui paariks pole saanud armastuse ja mõistusega, siis loitsuga meest ära nõidudes võtab naine enda kanda väga raske koorma, millega peab elama elu lõpuni.

Armastus on bioloogiline ja dünaamiline protsess, mis puudutab mitmel tasandil ja sügavalt mõlemat osapoolt. Kuigi olemuselt on armastus vaimne tunne, otsib ka füüsiline keha armastust ja reageerib sellele või siis selle puudumisele.

Milliseid nippe vanal ajal oma armuasjade korraldamiseks kasutati?

Jagati oma nii-öelda feromoone, sülge, higi, isegi menstruatsiooni verd  – toidu sisse (enamasti piruka sisse) või peale pandi midagi enda küljest. Oli selline uskumus, et sel moel seod sööja enda külge.  Rahvaluule arhiivides on neid lugusid palju: näiteks hoiti õunu kaenlaalustes enne kui seda ihaldusobjektile pakuti.

Paljud nõiad soovitavad aga enne loitsude ja maagia poole pöördumist armutaimedega katsetada. Armutaimed viivad teid looduslikult armastuse energiale. Näiteks peamiselt maitsetaimena tuntud koriandrist on tehtud aastatuhandeid armujooki.

Üks armujook endale mehe leidmiseks:
1. Leia hetk, kui oled üksi kodus (kõige parem kui samal ajal oleks su ovulatsiooniperiood). Käi vannis või pikalt dushi all, pese juuksed, tee korralik maniküür-pediküür ja pane end nii riidesse nagu oma unistuste mehega kohtudes oleksid.

2. Nüüd tee järgmistest komponentidest tee:
võilill (kuivatatud õisik), põdrakanep (kuivatatud lehed või õisik), ingver  ja koriander. Lase 10 minutit tõmmata. Valmis joogile lisa natuke kaneeli ning mett.

3. Süüta laua ääres küünlad (punased) ning armuteed juues mõtle inimesele, kellega sa kokku sooviksid saada või kujuta ette inimest, keda enda ellu sooviksid ning lausu kõva häälega enda kirjutatud Palve. Palve võib olla väga lihtne, näiteks selline: Palun Emake Loodus ja Kõige Kõrgem, et leiaksin endale armsama. Koostage südamest Palve mis sobib just teile.