Kunagise menubändi Caater lauljana kuulsust kogunud Triin Sommer sõudis läinud nädalavahetusel suvepealinnas Pärnus abieluranda. Triinu ja tema kauaaegse elukaaslase Artur Hundi pulmad peeti 1. augustil Triinu kodulinnas Pärnus Ammende Villas. Paarikümne külalise seas olid vaid noorpaari pere ning kõige lähedasemad sõbrad. Pulmadele eelnenud tüdrukuteõhtu peeti maha ööklubis Sugar.

Triin paljastas, et kogu pulma korraldamine oli enamasti tema enda ja lähedaste õlul ning kuna tegemist oli väikese pulmaga, siis polnud ka muretsemiseks põhjust. “Oma pulmakleidi leidsin täiesti juhuslikult pulmasalongist Tigasmo. Kusjuures see oli ka esimene pulmasalong Tallinnas, kuhu ma sisse astusin. Arvan, et kõikidel naistel tuleb see äratundmine, kui nad seda õiget kleiti näevad. Minu soov oli, et mu pulmakleit oleks elegantne, aga võimalikult lihtne ning õnneks oli see ka ainueksemplar, mis oli toodud Tallinnasse Hispaaniast,” räägib Triin Buduaarile oma kleidiotsingutest.

Triin jättis hüvasti ka oma neiupõlvenimega Sommer ning nagu kombeks, võttis ta endale oma abikaasa perekonnanime. Nüüdsest on lauljatari ametlik uus nimi Triin Hunt.