OHMYGOSSIP – Oma välimusega tervet maailma šokeerinud 19-aastane Sahar Tabar (kodaniku nimega Fatemeh Khishvand) peab sobimatu käitumise tõttu sotsiaalmeedias kümme aastat vangis istuma. Iraanlanna, kes sai paar aastat tagasi kuulsaks sellega, et lasi iluoperatsioonidega end Angelina Jolie sarnaseks muuta ent lõpptulemus oli hirmutav ning meenutas pigem zombiet. Hiljem tuli siiski välja, et Fatemeh Khishvand luiskas – tema “uus look” oli saavutatud fototöötluse abil.

Naine teatas, et tegi seda vaid enda lõbustamiseks. Lõbu aga kaua ei kestnud ning hiljuti mõisteti Sahar kohtus süüdi noorte õhutamises ebasobivale käitumisele ja islami suhtes lugupidamatuse välja näitamises. Nende kuritegude eest peab ta kümme aastat vangis veetma, vahendab The Guardian.

Naist süüdistati ka sissetuleku teenimises ebasobival viisil ning vägivallale õhutamises, kuid nendes kahes kuriteos teda süüdi ei mõistetud.

Enne kohtuotsust üritas Sahar saada kontakti ka Angelina Jolie endaga. “Me peame koos vastu astuma soolisele diskrimineerimisele” kutsus ta Hollywoodi näitlejannat üles enda kaitseks välja astuma. Kahjuks tema iidol talle appi ei tõtanud.


Fatemeh Khishvand on sotsiaalmeedias tuntud nime all Sahar Tabar (photoshop). Foto: Twitter

Vaata ka: