OHMYGOSSIP – 16. augustil kell 11.00-17.00 korraldab KOHIN Tallinn Haven Kakumäe Jahisadamas ainulaadse kogemusürituse naistele, mis ühendab endas ühist liikumist, inspireerivaid esinejaid, erilisi sündmuspaiku ning kvaliteetaega iseendale.

Päeva avaesinejaks on Kaidi Laur, kes räägib oma raamatu “Hingest Aus” teemadel ning viib läbi ühise Vinyasa joogatunni. Peale seda esineb Elina Ojastu, kes räägib teadlikkusest ja ehedusesest tänapäevases ühiskonnas. Eesmärkide seadmise praktilisest poolest tuleb vestlema Maarja Kaseväli. Kuulamiselamust kohina sisse mineku teemadel esitleb Doris Kareva. Päeva lõpetavas osas juhatab Ethel Otsason põgusalt naisi voolavale joogaliikumisele ning lõpetuseks on kõigil osalejatel võimalik kogeda üht väga erilist ühismeditatsiooni koostöös SYNCTUITIONiga (SYNCTUITION on viimase vaimse heaolu nutirakendus, mis on spetsiaalselt disainitud oma tunnete jälgimiseks).

Osalustasu on 50EUR.

KOHIN on naistele loodud olemise tunnetus, mis läbi autentsete kogemusürituste ja erinevate kureeritud kunstivormide, inspireerib ühiste hetkede kõlavat ilu.

Vaata lähemalt siit: https://kohin.ee/koge/augusti-kohin

Avafoto: Väljavõte KOHIN veebilehelt