“USAs läbi lüüa on väga keeruline, kuid teeme palju tööd ja näeme vaeva. Viimasel ajal oleme saanud palju uusi kontakte internetist – Facebookist, Twitterist, Myspace’ist. Tänu sellistele kontaktidele olen andnud näiteks ka raadiointervjuud,” räägib Maarja kivi, artistinimega Marya Roxx Õhtulehele.

“Läksin elama USAsse, sest see tundus huvitav ja tahtsin ennast proovile panna,” lausub Maarja. “Kuidas Eestis muusikat teha, on ammu selge, pealegi on siinne muusikaring liiga kitsas. USAs on meie pere jaoks palju rohkem võimalusi,” usub Maarja, kes käib Eestis ainult puhkamas ning seekord jõudis väisata ka J?vrmalas peetud lauluvõistlust “Uus laine”.

Paraku ei andnud ta seal kontserti, vaid oli seltsiks muusikaprodutsendist abikaasale Renee´le ja N-Euro solistile Marek Sadamale.

Maarja ei hoia end Eesti muusikamaailmas toimuvaga kuigi palju kursis, ka tema endiste bändikaaslaste Piret Järvise ja Lenna Kuurmaa tegemised ei paku talle huvi.

Küll aga leiab ta palju kiidusõnu telesaatest “Eesti otsib superstaari” tuntuks saanud Birgit Varjun´ile: “Birgit on mega! Ometi on Eestis üks laulja, kellel on tugev ja huvitav hääl.”