Ravimite nimekiri, mida kadunud popkuningas Michael Jackson tarvitas, saab aina täiendust. Näiteks leiti lahangu käigus Jacksoni kehast heroiinisõltlastele mõeldud Methadoni!

Jackson kühveldas endale suurtes kogustes sisse ärevusevastast rohtu Xanax, narkootilisi valuvaigisteid nimega Demerol ja Dilaudid ning Fentanyli, mis on 100 korda tugevam kui morfiin, kirjutab The Sun.

Lisaks kasutas mees Vicodini ja Valiumit, samuti unerohtu Ambien. Uinutina kasutas mees Propofoni. Kõige šokeerivam on vast ravim nimega Methadone, mida antakse heroiinisõltlastele.

Allikas selgitab: “Keha võib selliste doosidega veel kohaneda, kuid süda ütleb üles. Täpselt nii juhtus Michaeliga!”

The Sun avaldas kirja, mille saatis dr. Alex Farshchian 21. juulil aastal 2002 popkuningale. Kiri leiti villast, mida Jackson Californias üüris.

Arst kirjutab Jacksonile järgmist: “Buprenex on tõhus narkootikum, millest ma sulle eelmisel nädalal rääkisin. See on nagu D (Ilmselt peab arst silmas ravimit Demerol — toim.) aga parem.”

Kirjast selgub, et ravimit võib kasutada viis kuni seitse päeva ja see pakub “vajaliku lahenduse”. Nagu teada, kasutas Jackson ravimit kuni oma surmani.

Doktori kirjas on: “Mul on sulle kõik valmis pandud. This is it.” Irooniline, et seitse aastat hiljem valis Jackson oma comeback-turnee nimeks just This is it.