K, 4. august 2010 19:00, Kuressaare Arensburg Boutique Hotell & Spa, Kuressaare

4.-15. augustini toimuval suvetuuril SEITSE HÄÄLT astuvad üles Eesti parimad vokalistid Birgit Õigemeel, Uku Suviste ja ansambel Noorkuu. Täispikk kontsertprogramm sisaldab endas rohkelt head eesti muusikat, huvitavaid ja esmakordseid vokaalseadeid ning suveõhtusse sobivaid emotsioone. Kõik artistid esitavad tuuril enda parimaid lugusid nii eraldi kui üheskoos.

Kontserdil kõlavad sellised laulud nagu „Salaja“, „Kaunilt kaua“, „Ma tahan olla öö“, „Saatanlik naine“, „Saladus“, „See päev on teel“, „Mina ise“ jpt. Need seitse ja omavahel erakordselt hästi sobivat häält kohtuvad ühel laval neil õhtuil, et pakkuda tõelisele muusikasõbrale üks suvine ja meeldejääv elamus.

Birgit Õigemeel on telesaate „Eesti otsib superstaari“ esimene võitja aastast 2007. Alates sellest ajast on tal ilmunud kolm ülimenukat stuudioalbumit, ta on pärjatud „Eesti naisartisti“ tiitliga aastal 2008 ning osalenud edukalt veel paljudes telesaadetes, kaasa arvatud „Laulud tähtedega“.

Uku Suviste on noor andekas laulja, helilooja ja pianist, kes omandanud muusikalist haridust nii Eestis kui USA-s. Ta on väga edukalt osalenud sellistel konkurssidel nagu „Kaks takti ette“, „Uno Naissoo Nimeline Noorte Loominguvõistlus“ ning telesaates „Laulud tähtedega“. Sel aastal valiti ta ainsana Eestist osalema mainekale noorte lauljate konkursile Jurmalas – „New Wave 2010“. Samuti valis ajakiri „Kroonika“ Uku tänu mehistele lavaesitustele tänavuse aasta Eesti seksikaimaks meheks.

Ansambel Noorkuu on Eesti tuntuim a capella ansambel, mis tegutseb juba aastast 1996. Nende 14 tegutsemisaasta jooksul on võidetud mitmeid auhindu erinevatel konkurssidel, antud välja 9 albumit, esinetud rohkem kui 700-l korral 10 riigis. 2005. aastal hääletas publik ansambel Noorkuu menuka telesaate „Eesti Muusika Karikas“ võitjaks.
 
Piletiinfo: 150.- Soodustusi ei ole. Lapsed kuni 6 a k.a pääsevad üritusele tasuta.