R, 6. august 2010 16:00, Viljandi lossimäed, Viljandi
L, 7. august 2010 13:30, Viljandi lossimäed, Viljandi

6.–7. augustil Viljandi lossimägedes toimuv festival Rock Ramp 2010 on korraldajate teatel löönud käed mootorattaüritusega Motoramm 2010. Lisaks ühisele telklaagrile jagatakse ka pakutavat meelelahutusprogrammi ning pilet mõlemale sündmusele on üks.

Kui Rock Ramp on pakkunud viimastel aastatel kvaliteetset õhtust muusikaprogrammi, siis reedese kontserdi lõpu ja laupäevase kontserdi alguse vahele on jäänud tühimik, mille nüüd täidab motoüritus Motoramm 2010, pakkudes võimaluse kõigile mootorrattaomanikele oma kaherattalisel sõbraga Viljandisse tulla.

Motorammu programmis on tavapärane paraad läbi Viljandi kesklinna, osavamatele tagarattal sõit linna peatänaval ning eriti kaasahaarav mees-mehe vastu asfaltmäkketõus Viljandi järseimal mäel, Kõrgemäe tänaval. Loomulikult ei puudu Motorammult ka humoorikad tsiklimeeste õhtused sportlikud mõõduvõtmised, mis sedapuhku viiakse läbi telklaagri alal.

Viljandi linnavalitsuse teatel on mootorrattaürituse Motoramm 2010 korraldamise tõttu Viljandis laupäeval, 7. augustil liikluseks suletud kella 13–14 Tallinna tänav Kaalu tänavast kuni Turu tänavani ning kella 14–16 Kõrgemäe tänav.

Igal aastal on Motoramm meelitanud Viljandisse rohkem kui 300 tsiklimeest ja võimalus sellel aastal saada samas ka korralik festivalielamus suurendab kindlasti huviliste hulka. Viimastel aastatel on Motorammu jälgimas käinud rohkem kui 3000 viljandlast ja külalist ning kindlasti lisanduvad nendele veel sellel aastal ka festival Rock Ramp külastajaid.

Tsiklimeeste jaoks on loodud eraldi tsiklite parkla telkimislala vahetus läheduses ning võimalus Rock Rambi reedestest ja laupäevastest väli- ja ööklubikontserditest osa saada on samuti olemas. Võimalus ühe piletiga kahte kvaliteetset sündmust külastada peaks iga motohuvilise sadulasse hüppama panema ja moto-rokkima meelitama, hindavad korraldajad.

Lisainfot leiab kodulehelt ning Rock Ramp 2010 pileteid saab osta Piletilevist ja Statoili teenindusjaamadest.

Tänavuse festivali Rock Ramp esinejatenimistusse kuuluvad Vennaskond, Terminaator, Winny Puhh, Toe Tag, B.D.Ö., Crucial Attack, Herald, HND, Human Ground, J.M.K.E, Kurjam, Necro Strike, Nevesis, Nyrok City, Oak Tree, Paradoks, Pedigree, Recycle Bin, Ska Faktor jt.

 

GOSSIP.EE LOOSIB ÜRITUSELE KA PILETEID. VAATA LÄHEMALT SIIT