Madonna andis oma noorukesele peigmehele, modell Jesus Luzile (22) põhjust vihast siniseks minna – staar ei lõpeta suhtlemist eksabikaasa ja laste isa Guy Ritchie’ga.

Lauljanna on väga rõõmus, et saab Guy’ga nüüd palju paremini läbi kui abieluaastail.  Tõepoolest – kõigest kuus kuud pärast skandaalset lahutusprotsessi on härra Ritchie uuesti perekonda teretulnud. DailyMaili andmeil veedab Guy nii Madonna kui lastega väga palju aega koos ja eelmisel nädalavahetusel kutsus Madonna mehe oma kodus toimunud koosviibimisele, kus olid kohal ka mitmed paari ühised vanad head tuttavad.

Veel käib Guy regulaarselt perega koos kabala-miitingutel ja jumaldab uustulnukat Mercy’t, kelle Madonna mõned nädalad tagasi adopteeris. Loomulikult pole selline asjade kulg Jesusele eriti mokkamööda, eriti kuna Madonna ise on poisil keelanud mainida, veel enam rääkida oma eks-tüdrukutest. Tundub, et tallaaluse rolli kandev Jesus ei aimanud, millesse end segab kui Madonna kaheksa aastat väldanud abielu Guy’ga lõppes ja nende värske suhe eelmise aasta lõpus teatavaks sai. Jesus peaks siiski kõik vaikides ära kannatama, sest ainult tänu Madonnale on tema karjäär meeletu hoo sisse saanud ning pangaarve kenasti kopsakaks kasvanud. Praegu sisustab poisike oma päevi DJ-kursusi võttes ning personaaltreeneri käe all muskleid pumbates.