OHMYGOSSIP – Kas oled vahel mõelnud, et mõni inimene saavutab asju justkui iseenesest, kõrvaltvaatajana võib tunduda, et ta ei näe üldse vaeva, asjad tulevad kui võluväel temani. Tegelikult see nii ei ole. Õnnesärgis sündinuid on väga vähe ning ka nendelt oodatakse tegutsemist. Elus jõuavad tegelikkuses edasi ainult nende kolme isikuomadusega inimesed.

Võta eeskuju nendest isikuomadusest, sest kõige edukamatel meestel ja naised on just sellised iseloomujooned! Teatud isikuomadused aitavad meil paremini enda eesmärkideni jõuda, pühendunud olla ning saada täpselt seda, mida me tahame. Kui soovid elus kaugele jõuda, siis arenda endas just neid omadusi!

1. SÜDIKUS – Südikus inimene teed asju, mida ehk vahel isegi kardab. Ära karda loomingulisi ja riskantseid samme astuda. Vahel ebaõnnestuvad kõik. Innovatiivsed plaanid vajavad tihti riskantseid otsuseid ja samme.

2. JÄRJEPIDEVUS / SIHIKINDLUS – Ainult nõrk inimene annab alla. Mine oma eesmärgi nimel kasvõi läbi seina. Keegi pole öelnud, et eesmärkide saavutamine lihtne on.

Sihikindlus on omadus pürgida edasi enda eesmärgi poole isegi siis, kui keegi või miski sellele vastu töötab. Pole olemas mingit maagilist moodust, mis sind eduni viiks. Võta eeskuju neist, kes ei lakka enda eesmärkide suunas rühkimast. Kui sa koged kaotusi, ebaõnnestumisi, häbi või teisi raskusi, aitab kindel siht silme ees sul uuesti alustada.

3. DISTSIPLIIN – Distsipliin on võime tegeleda ka töö ebameeldivamate pooltega, ning lahendada probleeme, millega üldse tegeleda ei sooviks. Ära kaota enda visooni ja fookust. Tee iga päev kasvõi üks väike samm oma unistuse või unistuste suunas!

4. ARMASTUS & KIRG – Mitte keegi pole rikkaks ja edukaks saanud ilma kire ja armastuseta. Armastus ja kirg nii töö, porjekti, inimeste vastu on võtmesõna, mida kindlasti unustada ei tasuks. Armastuse energia on kõige tugevam energia maailmas – pane see enda kasuks positiivselt tööle!

Avafoto: Pexels