Itaalias toimub praegu ulatuslik eeluurimine. Ühe tunnistaja andmetel on kuritegelikku maailma kaasatud ka George Clooney tüdruk-sõber Elisabetta Canalis.

2008-l aastal hakkas itaalia politsei tegelema kahe Milaanos asuva ööklubi uurimisega, sest kahtlustati, et neis tegutsevad salajased bordellid, kirjutab Radaronline. Samuti oli alust arvata, et klubides, mida külastasid nii itaalia kui ka rahvusvahelised kuulsused, toimus avalik narkootikumidega äritsemine.

“Klubidesse toodi tüdrukuid, et nad külalisi lõbustaks. Nende eesmärgiks oli, et külastajad kõigepealt võimalikult palju jooksid ning seejärel nendega kusagil mujal seksiks,” ütleb prokurör Frank Di Maio Radaronline andmetel.

Üks prantsuse modell on avalikkuse ette astunud ja tunnistanud, et on ühes klubidest prostituudina töötanud. Ta rääkis, et klubid kujutasid endast vabatsooni ja seal jagati tasuta narkootikume kuulsustele kes leidsid, et seadused nende jaoks ei kehti. “Olen seal koos mitmete inimestega kokaiini võtnud, nende hulgas koos Elisabetta Canalis´ega,” ütleb modell.

George Clooney ja Elisabetta Canalis on paar alates 2009-st aastast. Kuuldavasti on näitleja tüdruk-sõbrale oma saare kinkinud.