Glamuurimodell ja laulja Peter Andre eksabikaasa Katie Price aka Jordan avalikustas oma kohutavad kannatused hiljutise raseduse katkemise pärast. Katie kaotas juba mitmendat korda veel sündimata lapse ja seda just mõned nädalad enne valulikku, palju meedikära tekitanud lahkuminekut Peterist.

Täna õhtul USAs eetris olevas Piers Morgani talk-shows paljastab Katie oma hiljutise raseduse tagamaad – beebi süda seiskus kümnendal rasedusnädalal. Katie’le oleks see olnud neljas ja Peterile kolmas bioloogiline laps. Detailidesse laskudes pajatab proua Andre, et nad olid uuest beebist teada saades mehega üliõnnelikud, kuigi lahkuminek ja tülid koputasid juba uksele. Katkemise avastas naistearst rutiinse läbivaatuse käigus – esimesel korral laps küll liigutas ja kõik oli korras, kuid vereanalüüside näitajad polnud kuigi head. Teisel, paar päeva hiljem toimunud visiidil oli selge, et Katie on lapse kaotanud. Katie ja Peter elasid raseduse katkemise üle ka aastal 2006, teab DailyMail.

Veel tunnistab modell saates, et on kohutav alkoholisõltlane ja tunneb juba peale esimest drinki vajadust end paljaks kiskuda; eitab afääri ja Peteri petmist ning süüdistab nende lahkuminekus kogu aeg ninapidi koos olemist ja koos töötamist. “Inimesel peab olema oma aega, vabadust… ainult siis saad sa nautida ja väärtustada ühiseid tegemisi. Ja kindlasti peab suhtes ja abielus kõigest rääkima, arusaamatused eos klaarima.” Kolme lapse ema väitel pole ta kunagi tahtnud ega tahaks praegugi Peterist lahku minna, sest mees olevat tema elu.

“Mu elu on tegelikult paigas, tean täpselt, mida tahan. Olen õnnelik ja keskendunud,” säilitab Jordan siiski positiivsuse. “Ma ei saa elada, mõeldes ning muretsedes ainult, mis meedia ja muu maailm mu tegevusest arvavad, nii ei saa elada!”