Tiger Woods planeerib juba uut abielu, teatab National Enquirer. Sama ajaleht paljastas ka sportlase kaksikelu, mis viis lahutuseni.

Tiger Woods´i plaanile uuesti pere luua koos Rachel Uchitel´iga võib takistuseks saada viimase osalemine ameerika realitis “Celebrity Rehab“. “Kui Rachel teatas, et kavatseb seriaalis osaleda, sai Tiger maruvihaseks,” ütleb allikas ajalehele. “Rachel kaitses end öeldes, et saab selle eest ligi kuus miljonit krooni. Samuti aitaks see tal üle saada tabletisõltuvusest.”

Rachel Uchitel oli esimene tervest reast naistest, keda Woods´iga seostatakse. Esialgu mõlemad eitasid suhet, seejärel aga tahtis Uchitel kokku kutsuda pressikonverentsi. Üritus jäeti ära pärast seda kui Tiger Woods ostis tema vaikimise 120 miljoni krooni eest.

Nüüd on paar uuesti leidnud tee teineteise juurde ning ajalehe andmetel on Tiger Woods oma plaanidest ka Elin Nordegren´ile rääkinud. “Tiger armastab oma lapsi. Kuid ta armastab ka Rachel´it. Ta tahab mineviku selja taha jätta eluga edasi minna – koos golfi ja koos Rachel´iga.”