Kõigile tuttav ning kindlasti ka paljudele lemmikuks telenäoks saanud Jürgen Fogel rääkis Buduaarile oma suurimatest nõrkustest. Samuti avaldas mees, kuidas on saanud lahti oma halbadest harjumustest.

„Oma suurimaks nõrkuseks pean ma iseennast! Endaga tülli minna, see vajab juba miskit kosmilist sekkumist ning tihtipeale jäädakse siiski endale alla!“ tunnistab Jürgen, et on iseenda suurim nõrkus. Sellest hoolimata on ka erandeid ning telenägu leiab, et nende vastu tuleks kindlasti võidelda, mitte alla vanduda. „See muudab isiksust ja su lähedasi, kes on sinu ümber, loodetavasti paremaks ja tugevamaks,“ leiab mees.

Rääkides pahedest, mida enamusel meist leidub, siis Jürgen leiab, et temal neid ei ole! Nimelt alles hiljuti vabanes ta oma paarist isiklikust nõrkusest, mis need olid, jätab ta enda teada. Mida soovitab ta aga neile, kel raskusi üle saamaks oma halbadest harjumustest? „Sisemine jõud! See on meil kõigil olemas, tuleb vaid see mootor üles leida ja tööle saada! Ning sellest hammaste, varvaste ja küüntega kinni hoida!“ räägib Jürgen.