Endine ninjatüdruk, praegune Lindakivi direktriss Katrin Siska usub, et jooga ja range distsipliin aitab tal säilitada noorusliku värskuse, mida kõrge eani nautida. Isegi puhkuse ajal teeb ta trenni kolm korda päevas, ärkab seitsmest ning uinub juba kell üksteist õhtul.

Veendunud joogaharrastajana usub Katrin, et igapäevaselt harjutusi tehes ja õigeid toitumisviise järgides on võimalik kaua õnneliku, terve, kauni ja noorena elada. “Sellist vitaalsust ma taotlengi,” sõnab Katrin Kroonikale.

Uues ametis Lasnamäe kultuurikeskuse Lindakivi direktrissina tunneb Katrin end juba kui kala vees. Kriitika vastu, mis on teda läbi aegade tabanud nii Vanilla Ninja tegemise päevil kui ka direktrissina nüüd, on Katrin leidnud rohtu muretuma suhtumise näol. “Elu on elamist väärt ja ei tasu peatuda mõnel lollil artiklil, mis viib vaid hea tuju. Olen õppinud nii mõndagi selle kaheksa aastaga, mil Vanilla Ninjat tegime ja palju meedia kurja kriitikat läbi närima pidime. Näiteks ei loe ma enda kohta kirjutatud artikleid, mis on sulepeast välja imetud. Selliseid lugusid ilmub aga päris tihti.”

Ka ei loe Katrin lugude juures ilmuvaid kommentaare. “Sest seal võrgus tegutseb üpris kibestunud seltskond ja midagi tarka keegi ei kirjuta. Üldse olen ma ajapikku saanud päris hea pildi sellest, millised Eesti väljaanded ja ajakirjanikud on ausad, hoolivad ning autentsed – on ju need tõelised väärtused meie elus! Kriitika peaks siiski tulema südamest, mitte mujalt.”