Suur menu Nikina ja ilmatüdruku töö on pannud Kairit Tuhkaneni ümber tiirlema arvukalt austajaid. “Aga huvitaval kombel on edukas lavakarjäär pöördvõrdelises seoses mu eraeluga,” nendib neiu, kelle unistus on ühel päeval olla mitte suur staar, vaid lihtsalt hea naine, kirjutab Naisteleht.

Asi ei ole selles, et Kairit (29) oleks kuulsuse tõttu uhkeks läinud ega selleski, et talle ükski meesterahvas ei kõlba. “Ma pole lihtsalt seda õiget inimest veel kohanud,” tunnistab ta avameelselt.

Kuigi praegu peab lauljatar oma elus esmatähtsaks tööalast eneseteostust, on naise tulevikuplaanid hoopis teistsugused. “Näen end viie aasta pärast koduperenaisena, kes kasvatab lapsi ja hoolitseb oma mehe eest,” tunnistab Kairit. Pisut ebatüüpiline, kas pole? Kuid ta on selle nimel esimesed sammud juba ette võtnud — neiu on kolinud tema jaoks närvilisest Tallinnast tagasi armsasse kodulinna Pärnusse ja käib pealinnas vaid vajadusel tööasju ajamas.

Siiski, lauljaameti tõttu on elu hetkel veel üsna tempokas, nii et koduperenaise roosad tuhvlid terendavad kaugustes. Selle asemel peab Kairit üsna tihti kodust lahkudes kaasa pakkima suure spordikoti mitme päeva riiete ja muu vajalikuga, sest esinemiste tõttu tuleb vahel läbi sõita pool Eestit ühtejutti.

“Hetkel olen sellise elukorraldusega rahul. Samas teeks mind ülimalt õnnelikuks, kui minu ellu tuleks meesterahvas, kellega koos väikelinnas pere luua ja paikseks jääda,” nendib ta.