OHMYGOSSIP – Pühade hooaeg on peagi ukse ees ning paljud mõtlevad juba, mida lähedastele või töökaaslastele kinkida. Käsitsi valmistatud kink on alati südantsoojendav. Eesti käsitöökosmeetika bränd Elisheva & Shoshana on kokku pannud imelise kinkekomplekti, mis on eksklusiivne, hinnaline, kasulik ning positiivset meeleolu loov. Kinkepakk, mis koosneb neljast tootest ja maksab muidu 52.70 on 15.detsembrini sooduskoodiga vaid 29.90!

Mida “E&S GIFT BOX 2019” sisaldab?

Kinkepakk sisaldab:
Lavendli ja kristallsoola vannisool (12.90)
Eukalüpti ja mineraalidega vannisool (10.00)
Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei (17.90)
Pojengi ja kristallsoola seep (7.90)
Kinkeümbris+pakkimine (4.00)

Kasutades sooduskoodi: GIFTBOX2019 saadame teile paki 29.90€+postikulu (ehk -43% soodsam kui tavaliselt!)
See super pakkumine kehtib kuni 15 Detsember 2019 või kuni kinkepakke jätkub!

Kes sellist toredat pakki soovib, saab selle koheselt tellida siit: https://elishevashoshana.com/product/es-gift-box-2019/ (maksmine PayPal’ iga)
PS! Kes ei saa või ei taha PayPal´iga maksta võib teha ka hariliku pangaülekande (kirjutage meile palun soov ja me saadame teile arve: info@elishevashoshana.com)

Paki sisse ei panda arvet ega hinnalipikuid, kingitus on VALMIS KOHESELT KINKIMISEKS või kuuse alla jätmiseks!

Milleks eelistada Elisheva & Shoshana tooteid?
Kõik E&S tooted läbivad range kvaliteedikontrolli ja igat partiid testitakse NordenApothecary laboris, et garanteerida tippkvaliteet ja nõuetele vastavus. Kui partii kontrolli ei läbi, siis tooteid turlue ei lasta. Kõik E&S tooted on arvel ja heaks kiidetud Euroopa kosmeetikatoodete teavitusportaali (CPNP) poolt.

E&S tooted on nahasõbralikud ja tõhusad ning sobilikud ka rasedatele ja väikelastele. Meie toodetes pole parabeene, silikoone, naftat, kunstlikke värvaineid ega sünteetilisi lõhnaaineid. Oleme loomkatsete vastu. Kõik toodete koostisosad on saadud eetilistelt tarnijatelt, kõik meie pakendid ja pudelid on taaskasutatavad. Kõik meie tooted on algusest lõpuni valmistatud Eestis, maailma luksus- ja apteegikodmeetika standardeid järgides ning kasutades meie enda originaalretsepte, mis on spetsiaalselt välja töötatud tundlikule nahale.

E&S kasutab oma magneesiumitoodetes vaid kõige puhtamat farmaatsiatööstuse klassi kuuluvat ZECHSTEIN INSIDE® magneesiumkloriidi.

KAUNIST PÜHADEHOOAEGA!

https://www.instagram.com/p/B4wzKK0ggIl/

 

* Artikkel valmis koostöös Elisheva & Shoshana´ga.

#kingitus #käsitöö #käsitsivalmistatud #käsitöökingitus #käsitöökingitused #kingitused #midakinkida #kinkepakk #allahindlus #alennus #soodusmüük #couponcode #couponcodes #jõulukink #jõulukingitused #jõulud #jõulupakk #lahjarasia #joululahja #joululahjoja #joulupaketti #giftwrap #giftbox #christmastime #hanukkah #chanukah #holidaypresents #presents #ElishevaShoshana