Maineka tantsuperekonna Merle (55) ja Kalle Klandorfi (54) tütar Heili Klandorf (31), Kanal 2 avalike suhete ja turundusjuht, saab veel selle aastanumbri sees emaks.

Heili sõnul oli ta juba aasta südames tundund, et on õige aeg emaks saada. Vanemad olid tütre rasedusest kuuldes pisarateni õnnelikud, kirjutab Kroonika.

Heili tervis on praegu hea ja võimaldab ka aktiivset töölkäimist. “Ei saa kurta muu kui lisakilode üle, mis poolteist aastat tagasi murtud jalale veidi ülekohtusena tunduvad,” ütleb Heili. Kanal 2 tiimi ei kavatse ta esialgu jätta. “Armastan oma tööd ja kui tervis on hea, teen seda niikaua kui võimalik.”

Lapse isa kohta ütleb Heili, et päeva lõpuks on lapse isa see, keda laps ise nii nimetama hakkab. Praegu sellist meest Heili kõrval ei ole!
“Loodan, et meediaväljaanded aktsepteerivad ja austavad mu olukorda ning seisukohti lapse isa küsimuses ja lepivad nende vastustega. Praegu on mu sooviks keskenduda tähtsaimale – õnneliku ja terve lapse kandmisele ja sünnitamisele. Tänan kõiki ette mõistva suhtumise eest!”