TV3 toob sel sügisel ekraanile rahvusvahelisel formaadil „Got Talent“ põhineva suurshow „Eesti talent“. Inglismaal loodud, kuid 2006. aastal USA-s debüteerinud maailma suurim ja värvikaim talendishow on tänaseks jõudnud juba rohkem kui kolmekümnesse riiki, nüüd ka Eestisse.

„Just tänu sellele, viimasel ajal maailmas enim vaatajate tähelepanu köitnud formaadile on sündinud paljud staarid  – meenutame Susan Boyle´i või Paul Pottsi. TV3 jaoks on „Eesti talent“ jätkuks uute andekate inimeste leidmisele ning nende tähelennule hoo andmisele,“ ütles TV3 tegevjuht Priit Leito.
                     
Tänu saatele „Eesti talent“ ei pea ka andekad eestimaalased enam vaid koduseinte vahel või külapubliku ees esinema,  vaid saavad seda teha üleriigilises televisioonis ning leida saate kaudu tee väikese Eesti suurtele lavadele.
 
„Eesti talent“ ei sea vanusepiiranguid,  oodatud on kõik, kes millegi poolest andekad, osaleda võivad nii lauljad, tantsijad, akrobaadid, trikitajad, koomikud kui pillimehed; samuti on oodatud nii sooloetteasted kui grupid.  
 
Talendisaate tegijad sõidavad läbi terve Eestimaa, et kõik varjatud anded üles leida. Saate „Eesti talent“ peaauhind on 250 000 krooni ning võitja selgub jõuludeks. „Eesti talent“ sarja juhivad Eda-Ines Etti ning Tanel Padar.

Registreerimine sügishooaja suurprojekti „Eesti talent“ on alanud ning juba praegu tasub endast märku anda aadressil eestitalent@tv3.ee või telefonil 51919090