Kate Winslet on armunud. Pärast kõigile ootamatut lahkuminekut Sam Mendes´est ja asjatuid katseid suhet taaselustada, on tema elus uus mees. Näitlejatari südame on võitnud endisest abikaasast kümme aastat noorem modell Louis Dowler.

Kate Winslet (34) ja Louis Dowler (34) kohtusid ühiste tuttavate kaudu paar kuud tagasi ja on sellest ajast saadik lahutamatud.

“Louis on viimasel ajal palju aega koos Kate´iga veetnud ja nad olid koos New-Yorgis kui Louis ühe reklaamikampaania jaoks pildistamas käis. Neil on olnud palju kohtinguid ja nad saavad väga hästi läbi. Suhe on endiselt uus, kuid nad naudivad teineteise seltskonda,” ütleb allikas ajalehele News of the World.

Kate Winslet´i ja rezhissöör Sam Mendez´e (44) lahutus sai teatavaks selle aasta märtsis. Väidetavalt oli põhjuseks Mendes´e liiga lähedane suhe näitlejatar Rebecca Hall´iga (27), mida tema pressiesindaja küll eitas.

Juuli alguses proovisid Kate ja Sam abielu päästa ja sõitsid oma maamajasse romantiliselt aega veetma. Ka selle uudise lükkas Mendes´e presssiesindaja tagasi.

Winslet hoidis pärast lahkuminekut madalat profiili kuni ta superseksika Dowler´i näol uue poiss-sõbra leidis. Dowler on muuhulgas olnud Burberry reklaaminäoks koos Kate Moss´iga.

“Nad püüavad oma aega planeerida nii, et saaksid koos olla niipalju kui võimalik,” ütleb allikas ajalehele. Kuid nad soovivad endiselt oma suhet rambivalgusest eemal hoida. “Nad püüavad meeleheitlikult suhet salajas hoida, seetõttu on nad senini madalat profiili hoidnud,” ütleb allikas.