OHMYGOSSIP — Enamus inimeste enesedistsipliin ei võimalda kuidagi moodi sõrmi vistrikest eemale hoida. Kui sa ei suuda oma näonahast sõrmi eemal hoida, siis tee seda vähemalt õigesti! Marie Claire vahendusel tulevad mõned olulised nõuanded.

Vistrike pigistamine ei ole sugugi hea mõte ja seda ei saa tegelikult mingil juhul soovitada. Vinnide pigistamine võib infektsiooni veelgi hullemaks ajada, kahjustada nahakudet ja põhjustada püsivalt laienenud poore. Enamus inimesed paraku teavad seda kõike, aga sellegipoolest jätkavad vinnide pigistamist, sest see on kummaliselt rahustav tegevus.

Kui ülalmainitud ebameeldivad kõrvaltoimed ei hirmuta sind piisavalt, siis loe läbi vähemalt need allolevad näpunäited, et natukenegi naha lisakahjustust vähendada.

1. Oota, oota ja veelkord oota
Vistrikku ei tohi enne pigistada, kui sellele on tekkinud valge pea. Liiga vara pigistamine ärritab ümbritsevat nahka ja võimendab põletikku.

2. Lähene vistrikule õige nurga alt
Ära ürita pigistada vinni otse pealt. Kui soovid kogu poori tühjaks pigistada, aseta sõrmed nii, et need jääksid pigistades vistriku alla. Kui oled vistrikku pigistamas, kujutle kella ja aseta sõrmed number 3 ja 9 asendisse. Kui see ei mõju, aseta sõrmed number 2 ja 7 asendisse. Kui sellegipoolest midagi ei tule, lõpeta koheselt. Vistrik ei ole valmis. Sa ei oleks pidanud seda tegelikult üldse puutuma…

Kui sul õnnestub vistrik lõpuks ära pigistada, aseta sellele puhastusvedelikku, mis desinfitseerib ja hoiab ära edasist põletiku teket. Pea meeles, et algusest lõpuni peavad käed täiesti puhtad olema!

Tootesoovitused:

E&S Pojengi ja kristallsoola seep, mis rahvasuus kiirelt akne-seebiks ristiti.
Probleemse naha peamised põhjused on liigne rasueritus, rasunäärmete sarvestumise häired, aeglane naha mikrovereringe, hormonaalsed nihked ja bakterid. Rasunäärmete ülesanne on organismis rasu toota. Kui nende töö on aeglane, ei jõua looduse poolt naha niisutamiseks ja kaitseks mõeldud rasu piisavalt kiiresti naha pinnale ning hakkab kogunema hoopis karvanääpsu sisse, kus segunedes surnud rakkudega tekitab ummistunud poore ehk komedoone.

Elisheva & Shoshana “Pojengi ja kristallsoola seep” on oma puhastavate ja nahka kaitsvate omaduste tõttu tõhus seep akne probleemide puhul. Seebis sisalduv Himaalaja kristallsool sisaldab ligi sada inimkehale vajalikku looduslikku mineraali, reguleerib rasunäärmete tööd, kiirendab vereringet ning on antibakteriaalse toimega.

E&S´i Lavendli ja kristallsoola vannisool
Elisheva & Shoshana käsitsi valmistatud “Lavendli ja kristallsoola vannisool” on laia toimespektriga nahka toitev, rahustav ja enesetunnet tõstev looduslik vannilisand. Sisaldab palju antioksüdante, mis pakuvad kehale lisakaitset ning aitavad saavutada ja hoida tervislikku kehakaalu. Kristallsool sisaldab ligi sada inimkehale vajalikku looduslikku mineraali, reguleerib rasunäärmete tööd, kiirendab vereringet ning on antibakteriaalse toimega. Lavender (Lavandula angustifolia) tugevdab kapillaaride seinu, vähendab nahaärritusi ja aitab võidelda nahaprobleemidega, mõjub noorendavalt ning toimib loodusliku rahustina. Omab head mõju enesetundele, sest reguleerib kortisooli (peamise stressihormooni) taset veres.

Avafoto: Pexels/Moose Photos

Loe lisaks:
Akne kaart e. MILLISTEST probleemidest räägivad vistrikud lõual, puusadel või rindkerel?

6 KODUST nippi punnide ja akne raviks

Kristiina ilublogi: Nii vabaned aknest ja akne armidest!

Lihtsad nipid, mis aitavad parandada teie näonahka!