OHMYGOSSIP — Me kõik soovime noored välja näha! Kuigi paljudel meist võib veel olla nooruslik nahk, siis teame, et see ei kesta igavesti. Kui nahk vajab toonust, kaalu spermat sisaldavat näomaski, kirjutab Daily Mail, sest see tõepoolest toimib.

Kuulsuste näohooldaja Chelsee Lewis soovitab spermat sisaldavat näomaski. Lewis on töötanud prominentsete inimestega nagu Gwyneth Paltrow ja Stella McCartney. Kuigi pole teada, kas ka need kuulsused läbisid seda kvaliteetset hooldust, väidab ta, et tema kliente ei häiri sperma nahale hõõrumine.

Lewis ütleb, et see on üks paljudest meetoditest, kuidas laiendada naha hapnikuvarustust ja näokudedes vereringet hõlbustada. Öeldakse, et see annab nahale kohese sära.

See on looduslik antioksüdant, mis aitab nahka siluda, vähendada kortse, võidelda laikude ja akne vastu ning anda inimesele tervislikuma väljanägemisega nahk.

See on kindlasti nüüd see hetk, kui küsid endalt, et kas peaks ära proovima? Näohoolduseks on vaja varuda pool tundi hommikust aega ja see toob suurepäraseid tulemusi.

Kui soovid näha, kuidas protseduur toimib, vaata allolevat videot:

 

Kui sinu jaoks tundub sperma nahale kandmine ebamugav, on olemas ka teisi alternatiive, et saavutada terve välimusega nahk.

Pane peale ärkamist endale teelusikatäis kookosrasva suhu. Oluline on seda teha tühja kõhu peale ja enne hambapesu. Hoia kookosõli suus umbes 15-20 minutit. See protseduur aitab sinu näo alumist osa väsitada, kuna see treenib selle piirkonna lihaseid. Kui teed seda regulaarselt, pinguldad oma näolihaseid. Sedasi muutvad ka hambad säravvalgeks, tugevaks. Kookosõli on antibakteriaalne ja antioksüdant.

Kui tunned, et see ei sobi sulle, proovi järgmist.

Võta külmikust jääkuubikud välja ja pane need puhtasse kaussi. Seejärel lisa külma vett ja loputa selle jahutava veega oma nägu. Jääkülm vesi pinguldab nahka ja tekitab meeldiva erksuse.

Avafoto: Pexels/Panther Sohi

Loe lisaks:
Tunne rõõmu, kui oled naturaalne punapea – PUNAPEADE GEEN aitab noorem välja näha

NIPID, kuidas kulmukitkumine valutumalt mööduks + VIDEO!

10 HÄMMASTAVAT fakti inimese keha kohta

10 suurepärast ilunõuannet India naistelt, mis tõepoolest toimivad!