OHMYGOSSIP – Täna Ameerikas elav ja pisipoega kasvatav 17 miljoni jälgijaga Instagrammi staar ning moelooja Chiara Ferragni teeb peadpööritavat karjääri. Modell, blogija, sotsiaalmeediastaar, moelooja ning pisipoja ema arengut algajast blogijast maailma edukaimate moemõjutajate hulka on põnev jälgida. Chiara on hetkel oma karjääri tipus ning dokumentaalfilmi (“Chiara Ferragni – Unposted”) kaudu saab heita unikaalse pilgu tema muinasjutulisele teekonnale.

Chiara Ferragni on ajakirja Forbes hinnangul moemaailma kõige võimsam mõjuisik. Tegu on ikoonilise, ise ennast üles töötanud naisega (asutas blogi nimega “The Blonde Salad” ja veebipoe Chiara Ferragni Collection, mille väärtus on tänaseks kasvanud 30 miljoni euroni) ning naiste õiguste ja mitmekesisuse eest võitlejaga.

https://www.instagram.com/p/B2yzcbAol3C/

Filmis avaneb võimalus jälgida Chiarat lähedalt tema enda maailmas kaheksa kuu vältel, millesse mahuvad kõrgmoe pulmakleidi proovid, laulatus Fedezega Sitsiilias Notos, Fashion Week New Yorgis, Pariisis ja Milanos, poodide avamine Aasias ja ka eraelulised seigad, nagu näiteks kodused hetked Milanos ja Cremonas, kus elavad Chiara vanemad ning kus ta käis koolis ja tegi oma esimesed sammud. Teekond kulmineerub Los Angeleses, kus ta mõtleb tagasi viimasele aastale, mis on olnud tulvil erakordseid sündmusi, nagu näiteks poja sünd.

Filmis jagavad oma mõtteid pea kümmekond aastat moemaailma mõjutanud Chiarast ka Jeremy Scott, Diane von Fürstenberg, Alberta Ferretti ja teised.

Avafoto: Chiara Ferragni (Instagram/@chiaraferragni)