Hetkel viibib Mel Gibson uurimise all seoses füüsilise ja psüühilise vägivalla tarvitamisega oma endise tüdruk-sõbra ja lapse ema Oksana Grigorieva kallal. Nüüd lisandub juba niigi pikale süüdistustejadale süüdistus vägivaldses käitumises tütar Lucia suhtes. “Ma leian, et tõendusmaterial on väga tugev,” ütleb advokaat Lisa Bloom portaalile Radaronline.com.

Oksana Grigorieva sõnul leidis vägivaldne käitumine aset selle aasta 6-l juunil kui Mel Gibson tal kaks hammast välja lõi, pani ühe käe ümber ta kaela ja hoidis teist kätt näo peal, nii et õhust tuli puudu. Samal ajal olevat Grigorieva oma kätel paari ühist tütart hoidnud, kes tol ajal oli kõigest kahekuune.

“Kohe pärast seda kui ta peksa sai ütles Oksana, et nägi Lucia lõual verd ja väikest haava, mida seal enne ei olnud,” ütleb uurimisele lähedalseisev allikas portaalile. Sama päeva õhtul pildistas Oksana tütre nägu. Piltidel võib näha punast täppi Lucia lõual, mis olevat pärit Gibsoni kallaletungist.

Nüüd nõuab Oksana Grigorieva lapse ainuhooldusõigust ja on pildid edasi andnud nii kohtunikule kui ka vastavale ametkonnale.

Lisa Bloom, kellel on üle 20 aasta pikkused kogemused just laste kallal toime pandud vägivallategudega tegelemisel, on pilte vaadanud ja on veendunud, et need räägivad lapse ema kasuks.

Samal ajal väidab Mel Gibson, et Grigorieva raputas last ja tema püüdis seda takistada. Järgmisel nädalal kuulatakse näitleja üle.