OHMYGOSSIP — Seitse Hiina naist otsustasid võtta eeskujuks The Golden Girls sarja tegelaskujud ja ostsid ühiselt 7535 ruutmeetri suuruse idüllilise looduse keskel oleva maja Guangzhou äärelinna.

Naised jagavad YouTube´i videos: “Algul oli see lihtsalt nali. Me mõtlesime, et võiksime 60-na kõik kokku kolida ja kogu ülejäänud pensionipõlve koos elada.”

Allikas: Youtube

Allikas: Youtube

Protsess algas täpselt 10 aastat tagasi, kui tüdrukud muutsid oma sõpruse eesmärgi reaalsuseks. Nad panid omavahel kokku ligikaudu 530 000 eurot ja ostsid punastest tellistest renoveerimist vajava maja, mis asub Hongkongist 120km kaugusel.

Allikas: Youtube

Allikas: Youtube

“Me oleme üksteist üle 20 aasta tundnud. Me olime kolleegid ja teinekord omavahel isegi lähedasemad, kui pereliikmed.”

Nende valitud maja on kolme ja poole korruse kõrgune ja maja ümbritsevad suured põllud. Majas on ühisruumid, lisaks üleval korrustel kõigil oma magamistuba.

Majast avaneb imekaunis ja lõõgastav vaatepilt. Neil on teejoomise ruum, Maroko ja India mööbel ning pikk söögilaud. Lisaks on õues bassein ja teejoomise paviljon, mis omavahel ühendatud bambusest kõnniteega.

Allikas: Youtube

Allikas: Youtube

“Tõenäoliselt me kokkame ja grillime koos, laulame ja korjame külas toitu. Me naljatame, et igaüks meist peaks harjutama ühte oskust, et me ei tunneks end üksildasena ja ei tülitseks omavahel 10 aasta pärast…
Mõni oskab valmistada kaunist toitu, mõni tunneb Hiina meditsiini, mõni mängib instrumenti ja teine kasvatab aedvilju.”

Allikas: Youtube

Allikas: Youtube

Naised lisavad, et nad loodavad südamest, et elavad oma valitud perekonnaga igavesti koos: “Kümne või 15 aasta pärast on meie lapsed suureks kasvanud, mistõttu loodame, et omavahel ka peale seda aega kokku püsima jääme.”

Avafoto: Kuvatõmmis Youtube´ist

Loe lisaks:
Pane paika reeglid, KUIDAS tülitseda – sa võid päästa sellega oma abielu!

5 ASJA, mida ükski vanavanem ei tohiks kunagi teha!

Sõbrad ütlesid Teijole “Sul on täiuslik pere” – pool aastat hiljem oli kooselu lagunenud