OHMYGOSSIP — Me kõik oleme vaadanud filmi või lugenud raamatut, kus peategelane muudab võluväel oma elu kulgemise suunda. Kõigest päeva või kahega muutuvad nad kogu isiksuselt. Sellest hetkest peale on kõik peaaegu liiga hea, et tõsi tunduda. Võib-olla, sest see polegi tõsi, kirjutab Iheartintelligence.com.

Päris elus on täiesti võimalik oma elu muuta, kuid see ei juhtu kindlasti ühe päevaga. Samuti ei käi see nii lihtsalt nagu näib. Sellega kaasneb suur pingutus ja vaev, et hing tõeliselt ärkaks. Et meelt valgustada ja hakata elama soovitud elu, võid sa alguses läbida tõelise põrgu.

Ärkamised ei ole glamuursed
Nad pole maagilised ja see ei juhtu kindlasti ühe päevaga. Kui sa koged tõelist ärkamist, koged ka ebameeldivust. Teinekord võib see kogemus olla isegi jõhker. Kui sa soovid päriselt terveneda, tuleb sul esmalt kõik probleemid läbi käia. Sa võid kogu selle protsessi käigus isegi mõned oma sõbrad kaotada. Veel enam, ka sinu süda võib laguneda tükkideks. Kulub palju julgust ja jõudu, et kõik need osakesed uuesti kokku laduda.

Tõeline ärkamine on aeg, kui sa hakkad elus ära tundma asju, mis sulle tõeliselt hea
Sellistel aegadel võid astuda sammukese tagasi ja jälgida, mis sinu ümber tegelikult toimub. Sulle paljastuvad toksiliste inimeste maskid, kes sinu arenemise teekonnal ees seisavad. Sa võid oma elu eesmärke alati uuendada ja ümber otsustada. Mis muudab sind õnnelikuks?
Kes sa soovid olla?

Kõik need vastused on sinus endas alati olemas olnud ja tulevad ilmsiks, kui hakkad enese sisse vaatama. Vaimne ärkamine on teada saamine, kes sa tegelikult oled.

“Teadvuse ärkamine on inimkonna järgmine evolutsioonisamm.” – Eckhart Tolle, vaimne treener

Avafoto: Pixabay

Loe lisaks:
5 ELUTÄHTSAT näpunäidet meele tervendamiseks, et õnnelikumat elu elada

5 VARJATUD tegevust, mis põhjustavad seletamatut väsimust

5 asja, mida armastav lapsevanem ei ütle kunagi oma lapsele