OHMYGOSSIP — Ühele meeldivad blondid, teisele brünetid ja kolmandale sportliku kehaehitusega mehed. Igal naisel on ideaalpartneri jaoks omad eelistused ja määratlused. Kahel naisel kolmest on eelistustes siiski üks ühine tegur, kirjutab Metro.

Kohtingute keskkond Type korraldas küsitluse, et välja selgitada naiste eelistused meeste osas. Uuringus selgus, et 64% naistest soovisid käia kohtamas mehega, kellel on tatoveeringud. Meestest ütles seevastu 39%, et sooviksid käia kohtamas tatoveeritud naisega.

Tatoveeringud meeldivad väga ka neile meestele ja naistele, kes huvitunud oma soost kohtingukaaslasest. Uuringus osalenud homoseksuaalsed inimesed ütlesid, et mõned tatoveeringud peaksid siiski olema.

Keskkonna omanik Steve Bryson´ile meeldivad endale tatoveeritud naised ja ütleb, et seesugune kehakaunistus muudab inimese ainulaadseks, sest ükski tatoveering pole täiesti ühesugune.

“Oleme üllatunud, kui tugev on tatoveeringute trend. Nii paljud meie inimesed otsivad kaaslast, kellel on kehal kunsti – ilmselgelt meeldib see nii meestele, kui naistele,” kommenteerib Type tegevusjuht Benno Spencer.

Ärgem unustagem ikkagi kogu tervikut! Tatoveeringud võivad muuta inimese välimuselt atraktiivseks, küll aga mängivad olulist rolli ka isikuomadused ja väärtused.

Avafoto: Pexels/Sara Motta

Loe lisaks:
UUS UURING: Isiksusetüüpe on kokku 4. Milline sina neist oled?

Uuring: 90% naistest on oma kõhupiirkonna suhtes rahulolematud. 10 PÕHJUST, miks valitakse iluoperatsioon

Uuring: Ühel neljast on truudusetuse geen