OHMYGOSSIP — Korralik meigipõhi on kogu väljanägemise alus. Vastupidava meigipõhja saladus peitub õhukestes kihtides ja tõhusas tehnikas, kirjutab Iltalehti.

Meigikunstnik Emma Räsänen ütleb, et pole hullu, kui silma- või kulmumeik ei tule perfektselt välja, sest värske ja ühtlane jumestuspõhi muudab kogu välimuse suurepäraseks. Räsänen teeb meiki Soome artistidele nagu Sanni ja Abreu.

Kõige olulisem on meiki peale kanda õhukeste kihtide kaupa. Puuderkreem tuleb valida vastavalt näotüübile ja soovitud lõpptulemusele.

“Kui soovid katvat meigipõhja, on ühe paksu kreemikihi asemel soovitatav kanda pigem 2-3 õhukest kihti. Enne puuderkreemi pealekandmist on oluline nägu korralikult niisutada.”

Kanna näole üks õhuke kiht jumestuskreemi. Seejärel tasub järgmine kiht kanda ainult neile piirkondadele, mis vajad suuremat katvust. Väiksemaid nahavigasid ja tumedaid silmaaluseid võib katta peitekreemiga, mis sisaldab heledaid pigmente. Meigi pealekandmiseks võib kasutada mitmeid erinevad tehnikaid ja tooteid võib laiali hajutada näiteks pintsli, käsna või sõrmedega.

“Tasub proovida erinevaid võimalusi ja leida enda jaoks kõige sobivam variant,” soovitab Räsänen.

Meigi võib kinnitada puudri või kinnituseks mõeldud spreiga, mida ka ise igapäevatöös kasutab ja kiidab. Räsänen tuletab meelde, et puudrit ei kasutata enam nahadefektide parandamiseks, vaid puuderkreemi kinnitamiseks. Puudrit ei pruugi üldse vaja minna, kui nahk pole eriti rasune. Siis piisab vaid spreist.

Räsänen ütleb, et puudrit võib panna vaid kohtadele, mis valgusega peegeldama hakkavad.

“Otsaesine, ninapealne ja lõug. Naha võib jätta ka helkima, vastavalt oma soovile, kuidas enim meeldib.”

Avafoto: Pexels/Pixabay

Loe lisaks:
6 näohooldustoodet, mida iga naine peaks enne 30. eluaastat kasutama!

UURING: See on põhjus, miks mõni inimene ei näi üldse vananevat

LOE, millal on õige aeg õhtuseks näopesuks! Kindlasti mitte enne magamaminekut!