OHMYGOSSIP – Facebook loob oma kohtinguteenuse Facebook Dating, mis kasutab ära inimeste kohta kogutud andmeid. Tänu sellele on võimalik Facebookil konkurentidest paremini leida omavahel sobivaid inimesi.

Kasutajate privaatsust silmas pidades ei näe kohtinguteenust need, kes asjasse ei puutu, vahendab väljaanne TechCrunch.

See tähendab, et kohtinguteenust ei näe kasutaja sõbrad. Kasutajal ja võimalikul partneril ei pruugi samas olla ühtegi ühist sõpra. Facebook võimaldab ka isikute blokkimist, mis tähendab, et endisele elukaaslasele kohtinguteenuses ettepanekuid ei tehta.

Teenuse osa Secret Crush võimaldab salaja jälgida sind huvitavat isikut. Kui mõlemad teineteist jälgima hakkavad, saavad nad selle kohta märguande.

Algul töötab teenus vaid USA-s ja selle saab liita ka oma Instagrami kontole. Aasta lõpuks on võimalik nii Facebookis kui Instagramis valida, millised pildid kohtinguprofiili lisanduvad.

Facebookil on sellise teenuse jaoks head eeldused, kuna ükski teine ettevõtte ei tunne oma kasutajaid paremini kui Facebook. Probleem on siin pigem selles, et Facebooki käsutuses on inimeste kohta juba liiga palju infot ja firma pole alati seda usaldust hinnata osanud.

Avafoto: Pexels