OHMYGOSSIP – Eelmise nädala neljapäeval toimus Tallinnas Telliskivi kvartalis restoranis Peatus reisisaate “Rööparalli” avapidu. Rööparalli on väljakuulutatud kui aasta lahedaim reisisaade, kus näitleja ja juuksur Lauri Pedaja ning Eesti Laulu finaalis end kuulajate südamesse laulnud Inga Tislar viivad kaks meeskonda mööda Euroopat rongiga seiklema.

5. septembril astuvad Tallinnast Berliini lennukile kuus noort, keda ootab Euroopas ees seiklus „Rööparalli“: mööda raudteed rongidega reisides tuleb neil erinevaid ülesandeid lahendades jõuda sihtpunkti, mis on saladus. Võitjameeskond saab auhinnaks kolmekuulise passi Euroopas rongidega reisimiseks. Millal saade teleekraanile jõuab, pole veel teada.

Saateidee välja nuputanud Lauri Pedaja sõnul sündis see mõte Rail Balticu hankest. „Maikuus võttis minuga ühendust Madis agentuurist Vurr ja ütles, et Rail Balticul on üleval hange, et teha noortele mingit asja, mis tutvustaks Euroopas rongiga liikumist,“ sõnab kaasrežissöör Pedaja Õhtulehele. Pedaja sõnul oli tema algne idee palju lihtsam – teha YouTube’i.

Rööparalli uudistel hoia silma peal siin: rooparalli.ee

https://www.instagram.com/p/B1nzKp-j_g5/