OHMYGOSSIP – Märtsis tunnistas rokk-staar Tanel Padar saates „Hommik Anuga“, et saab oma esimese lapse 38aastaselt, sest varem polnud selleks õige aeg. „Ma usun, et lapsed tulevad oma vanemate juurde siis, kui on õige aeg, kui neid on oodatud ja tahetud,“ arutas ta saates.

Tanel palus modellist kihlatu Lauren Villmann´i (23) kätt mullu Como järve ääres. „Kui oled mitu kuud planeerinud, et teed seda 30. juunil… aga õige hetk otsustab saabuda mitu päeva varem. Esitlen teile oma kihlatut,“ kirjutas Tanel pildi juures, kus nad Laureniga Itaalias poseerisid.

Tanel on tunnistanud, et hoolimata silmini armumisest, tabasid teda kahtlused, kuna vanusevahe pruudiga on päris suur – 17 aastat. „Lauren teadis, kellega ta kihlus, temal ei tekkinud mingeid kahtlusi. Hirmud, täiesti põhjendamatud, ja sisemised pinged tekkisid kõige algul minul – vanusevahe teemal. Ma peaaegu lõin vedelaks, mõistad?“ rääkis Tanel veekalkvel silmadega ajakirjale Anne & Stiil. Kuid peagi taipas ta, et vanus on vaid number, kui hinged klapivad täiuslikult.

Pisitütar sai lihtsa ja kauni nime – Linda!

Palju õnne ka OHMYGOSSIPi toimetuse poolt!

Avafoto: Tanel Padar ja Lauren Villmann (Instagram/@tanelpadar)