Skandaalid Mel Gibson´i ümber ei vaibu. Järjest rohkem tuleb päevavalgele tõendeid näitleja vägivaldse käitumise kohta. Muuhulgas süüdistatakse teda püstoliga Oksana Grigorieva elu kallale kippumises.

Nüüd on Mel Gibson otsustanud USA-st tagasi kolida oma lapsepõlvemaale Austraaliasse. 54 aastane näitleja on juba maha müünud oma kodu New Yorgis ja seda miljoneid kroone odavamalt alghinnast. Ka tema maja Malibus – “Lavender Hill Farm” – on Perezhilton.com andmetel müügis.

Kolimisidee taga on portaali allikate sõnul ei keegi muu kui Mel Gibson´i endine abikaasa Robyn. Robyn, kes on Gibson´iga 28 aastat abielus olnud ja kellega tal on seitse last, on pärast Oksana Grigorieva süüdistuste avalikuks tulemist oma endist meest kiivalt kaitsnud ning nimetanud teda suurepäraseks isaks.

“Ta on shokeeritud ja maruvihane selle naisterahva valede peale. Ka nende lapsed on shokeeritud. Seetõttu on ta teda veennud Hollywoodist ära kolima ja leidma rahu rantshos. Ta läheb koos mõnede lastega temaga kaasa,” ütleb allikas portaalile.