OHMYGOSSIP – Panin teie jaoks kokku neli komplekti riideid. Trikk on siin aga see, et iga komplekti iga osa sobib teiste komplektide valikuga kokku ehk esiese komplekti topile võite lisada teise, kolmanda või neljanda komplekti alumise poole ning sama kehtib ka jalanõude puhul.

Ostes vaid neli korralikku komplekti, saate kokku mitme nädala jagu erinevaid outfite. Miksides neid omakorda veel ehetega – saate rõhutada omale iseloomulikku stiili. Valige juurde staement käevõrud, kaelakett või kõrvarõngad, kui tahate olla Boho Chick. Peenike kuldkett, siidisall ja kallis käekell toovad välja teis oleva ärinaise. Suur mugav kõike mahutav käekott ning krunn kõrgel peapeal, sobib sportlikuma mulje jätmiseks.

Tooteid saab tellida läbi veebipoe Rootsi, Soome, Norra, Taani ja Hollandisse. (loed meid Soomest, vaata SIIA; loed meid Rootsist, vaata SIIA)

Vaata ka teisi häid shopping pakkumisi, stilistide nõuandeid, ostuideid, soodustusi ja lahedaid brände, kes OHMYGOSSIPi lugejatele vingeid allahindlusi pakuvad meie uuest ostukeskkonnast! Uued pakkumised ja brändid lisanuvad iga päev, nii et hoia kätt pulsil ja seivi meie leht, et edaspidi shoping-soodustused vaid ühe kliki kaugusel oleksid!

1. Scotch & Soda (Top – Night)
2. ICHI (Susan – Skirt – Total Eclipse)
3. Xti (Sandals – Yellow)
4. Scotch & Soda (Top – Sea Foam)
5. Part Two (Rena – Skirt – Artwork Dark Green)
6. Tamaris (Ana – Heel Sandals – Black)
7. In Wear (Reka – Cardigan – Multi stripe)
8. Hunkydory (Earl Denim – Mid Indigo Wash)
9. Adidas (Superstar – Sneakers – White)
10. Soft Rebels (Oline – Blouse – Snow White/Off White)
11. Dranella (Danny 1 – Skirt – Printed)
12. Steve Madden (Editor – Ankle boots – White)