Cristiano Ronaldo vastsündinud poja ema on puruvaene ettekandja, kirjutab Sunday Mirror.

Hiljuti lõppenud maailma meistrivõistluste ajal jalgpallis, vahetult pärast Portugali väljalangemist, üllatas Real Madridi keskmängija ja maailma enim makstud jalgpallur Cristiano Ronaldo (25) oma Facebook´i fänne: “Ma olen saanud isaks”.

Edasi täpsustas Cristiano Ronaldo, et temast saab lapse ainuhooldaja ning et vastsündinu ema eelistab anonüümseks jääda. Lapse ema nimi on enamusele siiani teadmata, kuid briti Sunday Mirror avalikustas, et tegemist on Los Angelesis elava ja töötava ettekandjaga.

Naine rasestus pärast üheöösuhet. Einetades ühes restoranis pöördus Ronaldo väidetavalt kauni ettekandja poole ja ütles: “Me, you, fuck, fuck!” Kohe pärast seda joonistas ta udusele aknale südame ja ütles üllatunud ettekandjale: “Me, you, kiss!”, pärast mida ettekandja jalgpallitähega tema hotelli suundus.

Üheksa kuud hiljem sündis poisslaps ja MM-i ajal Lõuna-Aafrika Vabariigis tehti isadustest, mis kinnitas, et Ronaldo on poisi isa. Laps elab nüüd Portugalis Ronaldo ema ja kahe õe juures.

Lapse ema saab üle 150 miljoni krooni selle eest, et hoiab end eemale ja annab Ronaldole lapse hooldusõiguse. Laps kannab sama nime, mis tema isa – Cristiano.

“Ronny on multimiljonär ja playboy. Kuid mis puutub pereasjadesse, siis on ta oma ema poeg,” ütleb üks sõpradest ajalehele. “Isegi kui ta oleks üritanud sellest olukorrast põgeneda, poleks Dolores (Ronaldo ema) sellega kunagi nõustunud. See on tema lapselaps ja tema kasvatamiseks on vaid üks võimalus – tema juures Portugalis.