Selgeltnägija Nastja on kindel, et Eesti inimestel on õnnelikuks olemiseks palju rohkem vaeva vaja näha!

Nastja arvates on Eesti inimeste õnnetuse põhjuseks geograafiline asend – Eesti asub eriti raske energeetika maailma osas. “Siin elades on pidevalt tunne, et miski nagu rõhuks sind kuskilt väljastpoolt. Eks ole kõik seda reisil käes tundnud, et Eestist ära saades tabab sind mingi vaimne vabanemine,” rääkis Nastja Naistele. Kui mujal maailmas saavad inimesed lihtsalt olla õnnelikud, siis eestlased peavad selle tunde nimel pingutama.

“Siin riigis ongi raske olla õnnelik, see nõuab erilisi jõupingutusi!”

“Selgeltnägijate tuleproovi” esimese hooaja saate võitnud Nastja sõnul ei meeldi talle teistele inimestele ennustada või neid ravida, kuna see olla ohtlik nii tema kui teise inimese saatusele.

“Kui inimesed peaksid oma tulevikku teadma, siis nad teaksid seda … Ma aitan oma sugulasi, lähedasi sõpru. Ja seda tuleb teha PIDEVALT,” räägib noor naine ajakirjale TervisPluss. Nastja lisab, et tunneb end justkui vastutavat lähedaste elu eest, kuigi vahel on ka tunne, nagu põrkaks ta vastu kiviseina.

Kõrgendatud tundlikkusega ei ole Nastja sõnul lihtne elada. Inimesega rääkides kuuleb ta vahel tema mõtteid ning see ajab naise segadusse. Nii näiteks olla ajakirjanik, kellele Nastja eesti keeles intervjuu andnud, mõelnud oma peas, et küll naine teeb palju vigu, mistõttu läksid Nastjal sõnad veel rohkem sassi.

Koormavaks peab Nastja ka võõra valu ja mure tundmist, mis oli tema jaoks raskeim ka saates. “Kui nad kas või kordki tunneksid seda, mida tunnen mina, vaevalt nad tahaksid endale selliseid võimeid ja tegeleda sellega …”