OHMYGOSSIP — Need, kes oma elus pulmi pidanud, teavad, et selle suure sündmusega kaasneb pinge. Pruut soovib, et kõik tema kõrval olevad inimesed oleksid lojaalsed ja truud abilised. Värskes uuringus leiti, et pruutpaaride ja pruutneitside vahelised suhted saavad armukadeduse ja teiste lahkhelide tõttu rikutud, kirjutab Daily Mail.

Küsitlus viidi läbi brittide hulgas ja selles osales 1939 värskelt abiellunut ja neilt uuriti, kas nad olid enne pulmapäeva pruutneitsidega riielnud? 73% vastajatest tunnistasid, et paraku nii läks jah, aga 61% meelest said lahkhelid kiiresti lahendatud.

Kolmandik pruute tunnistas, et tülitses ühe või mitme pruutneitsiga, mis viis suhtluse täieliku katkemiseni peale pulmi. Peamised põhjused tülitsemiseks olid erimeelsused kleitide, soengute või tüdrukute õhtu osas.

Pruudid olid seda meelt, et lõhki läinud sõprussuhted olid välimusega seotud ebakindluse ja rahaliste erimeelsuste tõttu tekkinud armukadeduse pärast parandamatud.

Osa vastajatest lõpetas sõprussuhted seetõttu, kuna pruutneitsid jõid end maani täis või käitusid ebasobivalt, näiteks flirtisid peigmehega. 72% pruutidest ütlesid, et oleksid asjad võib-olla isegi ära saanud klaarida, kui pruutneitsid oleksid ise initsiatiivi üles näidanud.

“Uuringu tulemused näitasid, et isegi kõige tugevamad sõprussuhted võivad pulmadest tuleneva stressi tõttu kannatada saada. Võib-olla peaksid pruudid enne suurte otsuste tegemist hoolikalt järele mõtlema, keda panna pruutneitsi vastutusrikast rolli kandma,” ütleb küsitluse korraldaja.

Avafoto: Pexels/Blake Newman

Loe lisaks:
Peigmees jäi petmisega vahele – pulmade ärajätmine oli alandav kogemus

Paljastame täiesti inimliku põhjuse, miks mehed abiellumise edasi lükkavad

SIIN on põhjus, miks tegelikult pulmakimbu viskamine loodi