Uhke briljant sõrmes, jutustab tantsijanna Olga Kosmina, et tavapärased vene stiilis pulmad pole tema maitse. “Need mängud seal on tüütud ja väsitavad. Mu pulm olgu pigem väikesele ringile ja elegantne,” unistab naine.

Kleidi kavatseb ta ise disainida ja mesinädalad veedetakse plaanide kohaselt Maldiividel, kirjutab Naisteleht. “Olgu päike, meri, paradiisirand ja bangalo!” Olga ja tema armastatu Leonid abielluvad järgmisel suvel.

Olga on rääkinud ka Tervis Plussile, et ta sooviks tütart: “Ma kardan öelda, olen kohutavalt ebausklik. Ma tahaks, et meie õpilased tantsiks väga hästi, tahan aidata neid heade tulemusteni. Kuid üks asi on veel, millele ma viimasel aastal olen mõelnud. Kunagi tulevikus tahaks ma last. Ma väga tahaks, et see laps oleks tüdruk ja et ta tantsiks. Ma näen seda. Ma ei kujuta ette mingit teist varianti. Muidugi, kui sünnib poiss ja ta ei taha tantsida, ei juhtu sellest midagi, aga ma ikkagi tahaks väikest ilusat pisikest tüdrukut, kes tantsib. Sõbrad ja õpilased naeravad, et kindlasti hakkan ma tütart Eesti meistriks treenima. Eks ma proovin teda pöörata nii, et tast saaks tantsija, aga see pole omaette eesmärk. Tegija saab ta olla ikkagi siis, kui ta ise tahab.”

Esimest korda nägi avalikkus “Tantsud tähtedega” temperamentseima staari Olga Kosmina peigmeest Leonidi Kroonika seksikate peol, kuigi koos on nad elanud juba kolm aastat. Leonid on pruudist mõni aasta noorem ning ametilt metallifirma osakonnajuhataja.