OHMYGOSSIP – 18.juulil oma 91. sünnipäeva pidanud Baddie Winkle on teadaolevalt vanim Instagrami nn influencer ehk suunamudija. Baddie´st sai sotsiaalmeedia staar 85 aastaselt ning ta lööb laineid väljendiga “Stealing Your Man Since 1928”. Baddie sõprade ja järgijate hulka kuuluvad mitmed tuntud staarid.

Naine on muutunud sotsiaalmeedias lausa kultluslikuks ja teda kasutavad reklaamides tuntud rahvusvahelised brändid. Silma paistavad tema postitused silmatorkava meigi ning vikerkaarevärviliste riietuse poolest.

Särtsakas Baddie tegeles varem veesuusatamisega, sellega ta tegi lõpparve alles 10 aastat tagasi, kui oli 80. Aga ta võib vabalt suusad välja võtta, kui vaja ka nüüd, 90-aastaselt.

Naise tegelik nimi on Helen Ruth Van Winkle. Nime Baddie on ta võtnud kasutusele kui hüüdnime, mis tuleb sõnast badass ja tähendab kõva tegijat.

Naine elab USA-s Kentucky osariigis ja tal on oma kosmeetikabränd INC.Redible. Tegus naine on suutnud oma kosmeetikabrändi saada paljudesse tuntud müügikettidesse ning ka brändi Instagrami lehele on kogunud üle 160 000 järgija

https://www.instagram.com/p/ByVn5Fgnfqs/

https://www.instagram.com/p/BM16Er9BVxm/

Fotod: Instagram/@baddiewinkle