OHMYGOSSIP — Glasgowst pärit šotlane John Irvine plaanis perega Prantsusmaal lennukile minna, aga lennujaamas anti teada, et tema pagas kaalub lubatust rohkem ning tuleb maksta lisatasu. Mida siis teha? Loomulikult oli mehel lahendus.

Selle asemel, et lisatasu maksta, otsustas ta oma kohvri avada ja selga panna nii palju särke, kui mahub. Tema 17-aastane poeg Josh oli sellest väga lõbustatud ja otsustas filmida ning videot kogu maailmaga jagada. Josh ütles intervjuus, et nad olid reisil niigi palju raha laristanud ja ei tahtnud enam lisaks kulutada.

46-aastane John tuli lennujaama, seljas lihtsalt üks särk, aga peagi sai sellest 15 särki ja sviitrit üksteise peal. Pere läks siis turvakontrolli punkti, kuid John´i kummaline välimus tekitas lennujaama valvurites tähelepanu. “Nad ütlesid, et ta pluuse vähemaks võtaks, sest valvurid mõtlesid, mida ta nende all peidab,” ütles Josh.

Natukese aja pärast saadi aru, et John ei kujuta endast ohtu ja tal lubati koos oma pluusidega väravasse minna. Kui video internetti jõudis, otsustas Josh seda oma isale näidata, kes oli alguses veidi üllatunud. Ta polnud alguses video internetti panemise üle rõõmus, aga lõpuks oskas enda üle isegi naerda.

Kuna lennuettevõtted tõstavad pagasi ülekaalu hindasid, rakendavad reisijad kulude vähendamiseks aina äärmuslikemaid meetmeid. Selle aasta alguses kandis üks naine enda seljas 4 kg riideid, et ei peaks maksma 74€ lisaks. “Ma panin selga 4 kleiti, 2 paari lühikesi pükse, sidusin ühe kleidi kaela ümber, tõmbasin seeliku peale, panin kleitide alla veel kaks kleiti, jalga 2 paari jalanõusid ja selga kardigani,” ütles Natalie Wynn.

2018 aastal ei võetud ühte meest lennukile, kes kandis 8 paari pükse ja 10 särki, et vältida 113€ suurust lisatasu maksmist.

Avafoto: joshirvine7 @ Twitter

Loe lisaks:
MITTE KUNAGI pole liiga hilja planeet Maa eest hoolitseda: 70-aastane proua puhastas ühe aasta jooksul 52 erinevat randa! + FOTOD!

KUIDAS kujundada kunstituba? 7 näpunäidet + SUUR inspiratsioonigalerii!

Hea teada! 11 TOITU, mis ei aegu iial