OHMYGOSSIP – Uued ilutrendid on kiired tekkima ning sellel hooajal on hitiks huulevärv silmalaugudel. Kuna kõik huulepulgad ei ole silmameigiks sobilikud, on hea mõte nendega enne rahva ette astumist kodune katsetus teha, vahendab Portail.ee.

“Alustuseks olgu öeldud, et tähtsam veel kui huulepuna ise on aluskreem ehk primer. Sellega saate kõige tähtsama töö tehtud. Kui primer laugudele kantud, haarake sobiv pintsel või aplikaator ja hakake kunstnikuks! Tupsutage huulevärvi laugudele, nagu teeksite tavalise lauvärviga. Kes on tumeda huulepuna kasutamise trikke juba õppinud, see teab, kuidas värv kaua peal püsib. Kes mitte, siis siit tuleb teile veel üks nipp! Eralda salvrätik õhukesteks kihtideks ja kata huulepunaga värvitud ala vaid ühe õhukese paberiga. Tupsutage pintsliga tolmpuudrit värvitud alale, puuder läheb täpselt vajalikus koguses läbi paberi ja kinnitab huulevärvi tugevalt nahale. Kui salvräti eemaldate, võite uuesti väga õhukese kihina värvi lisada. Viimase sammuna võõbake graatsilise käeliigutusega üle ripsmed ja oletegi komplimentideks valmis!” õpetab ilutoimetaja Barbara Kärtner ning lisab:

“Muide, nii nagu tavalise tumeda silmameigi puhulgi, on ka selle tehnikaga hea silmas pidada, et ülejäänud näol tasuks värvidega tagasihoidlikumat joont hoida!”


Avafoto: Pexels/ Louis
Allikas: Portail.ee