Peamiselt naistele mõeldud uudiste- ja meeleahutusportaal Gossip.ee purustas täna, 9. juulil kõik varasemad rekordid – seda nii unikaalsete külastajate kui uudiste lugemise “klikkide” poolest. Esimest korda Gossip.ee ajaloos on üks artikkel kogunud kokku 20 000 lugejat.

Täna luges Gossip.ee-d rekordarv lugejaid. Keskpäeval oli veebileht niivõrd ülekoormatud, et Gossip Media OÜ IT juht Kenneth Valdek ja juhatus otsustavad lähipäevil, kas paigutada portaal ümber eraserverisse, et vältida suurest külastatavusest ja tihedast “liiklusest” lehel tingitud ülekoormust.

“Meie jaoks on kõige tähtsamad meie lugejad! Leht peab olema kiiresti avanev ning kergesti loetav ka läbi telefoni netti kasutades,” rääkis ajakirjanik ja Gossip.ee tegevjuht Helena-Reet Ennet.

“Mõnes mõttes oleme Eesti internetimaastikul teerajajad – ükski mineviku taak ega põhimõte meid ei kummita. Kuigi plaan on esilehe mahtu tunduvalt vähendada pildi punktitiheduse arvelt, lisame esilehele peagi veelgi värvi ja mitmekesisust juurde! Gossip.ee loetavus on kümneid kordi prognoositust suurem ning andmeedastusmaht ja muud numbrilised näitajad on mitmekordsed, võrreldes esialgu planeerituga. Selle üle on tohutult hea meel. Oleme täna punktis, kuhu plaanisime jõuda alles oktoobris-novembris.”

Gossip.ee soovib tänada oma kaasautoreid Margis Valdekut (Rootsi), Kerstin Kotkast, Mari-Leen Albersit ja Marianna Linki  kes on lehe edule suuresti kaasa aidanud. Samuti täname kõiki, kes on aidanud Gossip.ee-d turunduse ja reklaamiga. Eraldi tänaks siinjuures Fabiola-Liisa Gastalit (Brasiilia), kes on siiani vastutanud nii Gossip Media OÜ  kui “Ohmygossip Couture” brändi turustamise eest Ladina-Ameerikas. Tänusõnu jätkub meil ka koostööpartneritele nii Eestist kui välismaalt. Eriliselt sooviks seekord esile tuua portaale Ohtuleht.ee, Trend24.ee ja Publik.ee-d! Vähem tähtsad pole ka meie teised koostööpartnerid ning projektipõhised sõbrad! Koostöö teeb tugevaks!