OHMYGOSSIP — Suveilm käes ja kindlasti on paljud ostnud endale uusi jalanõusid. Olgu need siis kõrge kontsaga kingad, sandaalid või teised kinnised jalatsid – meil on teile parim nipp, kuidas tutikad jalavarjud sisse käia, ilma, et hiljem hõõdrumisest tekkinud villidega tegelema peaks, kirjutab Pure Wow.

Igaüks teab, et enamus uued jalanõud põhjustavad ville ja hõõrdumisi. Neid ebameeldivad tagajärgi võib tegelikult vägal lihtsal moel ära hoida!

Sa vajad villaseid sokke, fööni ja deodoranti.
Pane kõigepealt villased sokid jalga. Seejärel libista uued jalanõud otsa ja haara föön. Soojenda jalanõusid fööni abil seni kuni nahk pehmeneb. Seejärel kõnni nende jalanõudega kodus veidi aega ringi, et kingad võtaksid uue “väljaveninud” jala kuju. Kui kodus ära jalutatud, võta jalanõud ja sokid jalast.

Enne, kui lähed uute jalatsitega õue – eriti just sandaalide ja kontsakingadega, lase jalgadele deodoranti. Deodorant aitab jalal jalanõu sees paremini liikuda ja seeläbi ei saa villid tekkida.

Olgu mainitud, et fööni ja villaste sokkide nipp toimib kõige paremini ehtsast nahast jalanõude puhul. Kindlasti tulevad mingisugused tulemused ka kunstnaha puhul.

Head katsetamist!

Avafoto: Pexels/Pixabay

Loe lisaks:
5 MÄRKI sellest, millal on õige aeg vahetada vana jooksujalats uue vastu

UURING: Mida kõrgemad kingad, seda enam mehed naistele appi tõttavad

See, milliseid jalanõusid mees kannab, paljastab tema iseloomu + FOTOD!