OHMYGOSSIP — Huulekunts on Jazmina Daniels´i eriala, mille käigus muudab huuled kauniks kunstiteoseks ja jagab tehtud töödest Instagramis pilte. Andeka naise tööd on muutnud ta niivõrd populaarseks, et jälgijaid on lausa üle miljoni.

Andekas huulekunstnik Jazmina Daniels saab inspiratsiooni kultuurist, filmidest ja kogu maailmast. Noor naine on aelati olnud kunstist huvitunud, aga hakkas konkreetselt meigile keskenduma alles siis, kui tal diagnoositi ajukasvaja.

“See oli kui teraapia. Ma otsustasin kogu näo või silmade asemel hakata eksperimenteerima oma huultega. Sellest on nüüd umbes 4 aastat, kui olen huulekunstiga tegelenud.”

Naine kasutab huulekunstis nii spetsiaalset huulemeiki kui ka lauvärve. Ta ei planeeri oma töid kunagi ette, vaid lähtub tunnetest ja katsetab, kuni õige asi välja tuleb. Kogu see kunst võtab loomulikult palju aega. “See võtab mul tunde, samas teinekord 10 minutit,” ütleb Daniels.

Daniels on mõnikord oma huuleteosega õue ka läinud ja siis on inimesed teda imelikult vaatama jäänud. Huulekunsti tegemine muudab teda ennast väga rõõmsaks ja talle meeldib, et ka teised tema töödest rõõmu tunnevad.

Head nautimist!






















Kuvatõmmised pärinevad SIIT.

Avafoto kuvatõmmis: Instagram @ missjazminad

Loe lisaks:
Lugu sellest, kuidas 21. sajandi kuninganna Elizabeth II sotsiaalmeedia alates Twitterist Instagramini omaks võttis

Vaata, mida imetabast see Itaalia kutt teeb, et oma Instagrami kontole saada võimalikult palju jälgijaid! + FOTOD!

See paar teenib Instagrami fotodega viiekohalisi summasid + FOTOD!